Тренд сезону - капрі: як їх стилізувати цього літа (фото)

Читать на русском
Автор
З чим комбінувати капрі влітку 2024 року
З чим комбінувати капрі влітку 2024 року. Фото Pinterest

Бриджі стають трендовими

Зараз до нас активно повертається мода 90-х, тож речі, які тоді носили, адаптують під сучасні реалії. Одним із прикладів є капрі або більш звична назва — бриджі. Така річ викликає неоднозначне ставлення серед модниць, але її можна вдало стилізувати. До речі, серед шортів у тренді — бермуди.

Капрі створили в 50-х роках минулого століття, але по-справжньому модними вони стали на початку 2000-х. Оскільки естетика цих років припала до душі багатьом модницям, то дизайнери вирішили оновити капрі та зробити їх трендом, пише Elle.

Влітку 2024 року будуть актуальними не оверсайз моделі, а саме приталені, які створюють жіночний образ. Їх можна поєднувати з різними верхами, але радять обирати вільний одяг: жакет, сорочку або ж бомбер. Взуття краще брати під капрі на низькому ходу.

Фасоном, який має чи не найбільшу популярність цього сезону, є чорні обтислі капрі, які поєднують практично з усім: як зі спортивними топами та футболками, так і блузами та жакетами. Тут немає жодних обмежень, головне — щоб образ мав гармонійний вигляд і ви себе комфортно у ньому почували.

Капрі з балетками
Чорні капрі з балетками та курткою, Фото: Pinterest
Чорні капрі з бомбером і в'єтнамками
Чорні капрі з бомбером і в'єтнамками, Фото: Pinterest
Чорні капрі з жакетом
Чорні капрі з жакетом, Фото: Pinterest
Джинсові капрі з топом
Джинсові капрі з топом, Фото: Pinterest
Чорні капрі з майкою
Чорні капрі з майкою, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав, які речі будуть на піку популярності цього літа. Цей одяг легко адаптувати у будь-який гардероб.