Просто вау: пʼять речей, які будуть на піку популярності цього літа

Автор
П'ять трендових літніх речей
П'ять трендових літніх речей. Фото Pinterest

Ці речі варто придбати вже зараз

Літо — це час яскравих луків, коли можна сміливо проявляти себе в одязі та підкреслювати свою індивідуальність. Щоб образи були справді актуальними, треба цікавитися трендами. Один із таких, до речі, це желейні босоніжки.

У червні хтось вже оновив гардероб, а хтось — ще тільки вирішує, що придбати. Водночас можете придивитися до цих речей, якщо хочете зробити свої луки трендовими. "Телеграф" зібрав кілька модних новинок, за допомогою яких можна створити стильні образи.

Сукня-комбінація

Таке вбрання називають ще сліпдрес, тобто, нічна сорочка. Попри свою назву, цю сукню вже давно носять не лише в межах спальні. Її активно адаптовують як у повсякденний гардероб, так і на урочисті свята. Виглядає вона дуже ніжно та жіночно.

Сукня-комбінація
Сукня-комбінація, Фото: Pinterest

Сумка-відро

Тренди на сумки дуже швидко змінюються, і постійно з'являється щось нове. Так, влітку 2024 року будуть актуальними моделі у формі відра. Їх можна носити абсолютно з різним одягом і робити основним акцентом образу.

Сумка-відро
Сумка-відро, Фото: Pinterest

Біла спідниця

Це річ, яку легко адаптувати у будь-який гардероб. Адже коротку білу спідницю можна носити як з футболками, блузками, майками та лонгслівами. Будете мати легкий та свіжий вигляд у цьому вбранні.

Біла спідниця
Біла спідниця, Фото: Pinterest

Футболка поло

Така річ є дуже комфортною, тому її обожнюють носити модниці. З нею легко створити повсякденні образи та водночас виглядати актуально. Лаконічний фасон допоможе носити футболку поло ще багато сезонів.

Футболка поло
Футболка поло, Фото: Pinterest

Капрі

Бриджі навіюють моду 90-х та 2000 років, і вони знову повертаються у тренди. Обирайте як приталені, так і оверсайз варіанти. Ця річ ідеально підійде тим, хто цінує практичність і зручність.

Капрі
Капрі, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав, які фасони суконь є модними влітку 2024 року. Звертайте увагу на моделі з натуральних тканин і вільним кроєм.