Шкарпетки знову стануть білими: знадобляться кілька простих засобів

Читать на русском
Автор
Прання білих шкарпеток
Прання білих шкарпеток. Фото Pinterest

Шкарпетки знову будуть білими

У теплі пори року ми часто носимо під кросівки, білі шкарпетки. Утім, вони дуже швидко забруднюються. Деякі люди заливають їх відбілювачами або кип'ятять, щоб повернути їм попередній вигляд. Хтось це робить, зокрема, у мікрохвильовці. Є інший, не менш дієвий спосіб.

Відчистити білі шкарпетки від бруду можна, змішавши кілька засобів, пише Ukr.media. Зокрема, рідкий або сипучий пральний порошок, 1 столову ложку зубної пасти, 2 столові ложки солі. Треба добре розмішати, аби не було грудочок.

Також можна ще додати туди таблетку для посудомийки, якщо шкарпетки є дуже брудними. Заливаємо цей розчин 2-3 літрами кип'ятку та ставимо туди шкарпетки. Вони мають бути повністю занурені у воду. Тоді ще додайте до рідини 100 мілілітрів столового оцту. Річ має бути у воді, допоки вода не охолоне.

Після цього поставте ваші шкарпетки у пральну машинку та періть у звичному режимі. Вони стануть такими білими, як раніше без жодних зусиль. Особливо буде корисним, якщо ваші рідні полюбляють часто носити такі шкарпетки.

Раніше "Телеграф" писав, як позбутися запаху поту з одягу. Стане у нагоді один дієвий народний засіб.