У таких сукнях виглядатимете розкішно: 5 гарячих трендів цього літа

Читать на русском
Автор
Топ-5 модних суконь на літо 2024 року
Топ-5 модних суконь на літо 2024 року. Фото Cartedor.ua

Ці сукні стануть вдалим доповненням до літньої капсули

Літо — це сезон стильних і легких образів, в яких можна себе почувати і комфортно, і красиво водночас. Часом хочеться не просто одягнути футболку та шорти, а щось жіночне та ніжне. Чудовим варіантом будуть сукні, адже вже відомо, які фасони будуть актуальним цього літа.

Модні експерти розповіли, що влітку 2024 року у тренді саме мінісукні. Завдяки таким варіантам ви можете підкреслити свої красиві ніжки та витончений силует. Vogue зібрав кілька наймодніших суконь цього сезону.

Сукня-сорочка

Сукні у вигляді сорочок вже були дуже популярними кілька років тому. Мода — циклічна, тож зараз вони знову стають актуальними. Найкращий варіант — обрати сукню-сорочку з лаконічним фасоном. Так, зможете носити її не один сезон.

Сукня-сорочка
Сукня-сорочка, Фото: Pinterest

Біла мінісукня

Йдеться про обтислий варіант з гладенької тканини, що виділить вашу фігуру. Така мінісукня виглядає дуже елегантно та привабливо. Тож усі погляди будуть спрямовані на ваш образ.

Біла мінісукня
Біла мінісукня, Фото: Pinterest

Сукня-babydoll

Під цією назвою приховується A-подібна сукня з широкими рукавами до ліктя. Її часто шиють з резинкою на талії. Цей варіант створить легкий та романтичний образ на побачення або ж на прогулянку з подругою.

Сукня-babydoll
Сукня-babydoll, Фото: Pinterest

Сукня з флористичним принтом

Квітковий принт сміливо вривається в лідери цього літа. Він асоціюється з теплом і ніжністю, тому його приємно носити. Сукня з квітковим принтом — це чудова інвестиція у свій гардероб, бо вона буде актуальною завжди.

Сукня з флористичним принтом
Сукня з флористичним принтом, Фото: Pinterest

Чорна мінісукня

Чорна маленька сукня, яку створила відома дизайнерка Коко Шанель — це вічна класика. Ви можете сміливо купувати цю річ і не хвилюватися, що вона вийде з моди. До того ж чорний колір — це завжди про вишуканість та елегантність.

Чорна мінісукня
Чорна мінісукня, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав, які сумки повертаються в моду влітку 2024 року. Серед них є навіть ті, що вважалися антитрендами.