Названо ім'я переможниці 13 сезону "МастерШеф": що про неї відомо (фото, відео)

Читать на русском
Автор
3873
Суддями 13 сезону МастерШефа стали Ектор-Хіменес-Браво, Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська Новина оновлена 09 червня 2024, 08:05
Суддями 13 сезону МастерШефа стали Ектор-Хіменес-Браво, Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська. Фото instagram.com/masterchefstb

Суперфіналістками сезону стали Аліна Бурик та Альона Московченко

У суботу, 8 червня, відбувся фінал 13 сезону кулінарного шоу "МастерШеф". Два кухарі зійшлися у двобої на легендарній кухні, яка працювала і працює під час війни. Переможницею "МастерШефу" стала Аліна Бурик.

Що відомо про фінал 13 сезону "МастерШеф"

За один крок до перемоги проєкт покинули Владислав Кецмур і Ірина Пруднікова, а суперфіналістами стали Альона Московченко та Аліна Бурик. Саме ці дівчата пройшли 18-тижневий шлях, вдосконалюючи свої навички на головній кухні країни.

Альона Московченко Аліна Бурик
Альона Московченко та Аліна Бурик

Судді Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська віддали перемогу саме Бурик.

аліна бурик
Аліна Бурик отримала скляний кубок переможця

Хто така Аліна Бурик

Аліні Бурик 24 роки, вона з міста Вінниця. Дівчина шість разів намагалася потрапити на кулінарний проєкт. Аліна має 104 цілі, які вона хоче реалізувати та здійснити у своєму житті, першою метою була саме участь у "МастерШефі". Бурик за освітою юрист, під час навчання почала займатися домашньою кондитерською справою. Дівчина працює юристом в автошколі та паралельно займається кондитерством. Разом з мамою Аліна Бурик тримає власну кав’ярню в автошколі.

аліна бурик
Фото: instagram.com/angelinaburik
аліна бурик
Фото: instagram.com/angelinaburik

Нагадаємо, що минулого року у "МастерШефі" перемогла Валерія Матрохіна. До проєкту дівчина викладала бальні танці для дітей.