Забудете про магазинне морозиво: як приготувати шоколадний десерт вдома

Читати російською
Автор

Неймовірно смачне морозиво

Морозиво — неймовірно смачний десерт, який по-особливому смакує влітку. Приготувати його не складно, а якщо зробити це правильно, смак не буде відрізнятися від магазинного. Раніше ми ділилися рецептом морозива без цукру, а тепер розповідаємо, як приготувати шоколадний десерт з бананом.

На приготування цього морозива ви витратите кілька хвилин. Рецептом поділилися на порталі "Аполо".

Як приготувати шоколадне морозиво

Інгредієнти:

  • банани — 4 шт;
  • вершкова арахісова паста — 3 ст л.;
  • какао-порошок — 1 ст.л.;
  • звичайне або рослинне молоко — ¼ склянки.

Спосіб приготування:

  1. Банани нарізаємо на шматочки і кладемо в морозильну камеру н менше, ніж на 2 години. Дістаємо і даємо трохи відтанути. Це займе 10 хвилин.
  2. Нарізані банани, арахісову пасту, какао-порошок і молоко кладемо в блендер. Збиваємо всі інгредієнти до однорідності.
  3. Переливаємо масу в формочки. Ставимо в морозилку на 2-3 години. Смачного!

Збергіати морозиво в морозилці треба не довше, ніж 2 тижні. Подавати на стіл можна з різними фруктами, ягодами і навіть натертим шоколадом.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати морозиво з ягодами. Ми поділилися простим рецептом.