Для цього торту і духовка не потрібна: лінивий рецепт "Наполеону"

Читать на русском
Автор
Простий рецепт торту "Наполеон" без випікання
Простий рецепт торту "Наполеон" без випікання. Фото Pinterest

Такий десерт ідеально смакуватиме з чаєм чи кавою

Приготувати десерт за новим рецептом — завжди хороша ідея. Особливо, коли на це не потрібно витрачати багато часу. У мережі є багато рецептів "Наполеону", але ми пропонуємо такий, що навіть не потрібно духовки. А нещодавно ми розповідали, як приготувати вдома бананово-шоколадний торт, також без випікання.

Особливість цього "Наполеона" у тому, що для його приготування не використовують листкове тісто та заварний крем. Натомість беруть сухе печиво та ванільний пудинг, пише Shuba.life. Торт за цим рецептом навіть не треба випікати. Тому з ним впорається навіть найлінивіший, спробуйте!

Інгредієнти

  • Пудинг з ванільним смаком — 150 г.;
  • ванільний цукор — 8 г.;
  • бісквітне печиво — 400 г;
  • молоко 2,5% — 1250 мл.;
  • курячі жовтки — 4 шт.;
  • цукор — 250 г.;
  • борошно — 250 г.

Спосіб приготування

  1. Беремо 750 мілілітрів молока та ставимо його на середній вогонь, щоб розігріти. Туди ж додайте маргарин. Коли він розтопився, внесіть цукор. Усе ретельно перемішуємо.
  2. Решту молока наливаємо у іншу місткість, вносимо туди яйця, борошно, пудинг у вигляді порошку. Збиваємо все міксером, щоб вийшла однорідна маса.
  3. Тоді приготовлену рідину виливаємо в молоко, яке має кипіти. Швидко мішаємо, аби загусло.
  4. Частину печива поставте на зручну підставку та рівномірно вилийте на нього масу.
  5. Після цього молочну масу треба покрити печивом зверху.
  6. Можете споживати такий "Наполеон" одразу або поставити на кілька годин в холодильник.

Раніше "Телеграф" писав, як приготувати ароматну грибну юшку з локшиною. Це дуже смачно та поживно.