Ніхто не здогадається, що у страві є кабачок: бюджетні котлетки на всю сім’ю
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Чудові котлетки — ситні та апетитні
Ми розповідали, як із кабачка приготувати смачний сніданок. Тепер ділимось рецептом апетитних котлеток
Ці кабачково-рисові котлети — це не просто бюджетний варіант страви, а й дуже смачна та бюджетна альтернатива м'ясним котлетам. Простий рецепт, мінімум інгредієнтів, а результат — неперевершений! Ніхто навіть не здогадається, що котлети з кабачка. Рецептом поділились на порталі "Господинька".
Інгредієнти:
- 2 зелених цукіні
- 1-2 склянки рису
- 1-2 цибулини
- 1 яйце
- 50 г сиру чеддер або моцарелла
- червоний солодкий перець
- чорний мелений перець
- сіль до смаку
- 3 ст. л. борошна (30 г)
- рослинна олія для смаження
Спосіб приготування:
- Цукіні очистіть від шкірки та натріть на терці. Перекладіть терту кабачкову масу в марлю та добре відіжміть зайвий сік.
- Рис промийте, залийте водою та відваріть до готовності. В одну миску складіть тертий цукіні, зварений рис, терту цибулю, яйце.
- Додайте тертий сир, червоний солодкий перець, чорний мелений перець та сіль до смаку. Перемішайте всі інгредієнти.
- Додайте борошно та знову добре перемішайте. Розігрійте олію на сковороді. Викладайте кабачково-рисову суміш ложкою на сковороду та обсмажуйте котлети з обох боків до золотистого кольору.
Котлетки виходять апетитні та соковиті. Також ми розповідали, як можна особливо смачно посмажити кабачки кружальцями.