Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Дівам час терміново інвестувати, а у Левів все повалиться з рук

Читать на русском
Автор
1219
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 10 по 16 червня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 10 по 16 червня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Декому доведеться докласти більше зусиль, ніж зазвичай, для виконання звичайних завдань

Середина червня у 2024 році багатьом дасть можливість переглянути своє фінансове становище та досягти успіхів, але в деяких не обійдеться і без матеріальних негараздів.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 10 по 16 червня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — перевернута Смерть

У цьому положенні карта вказує на те, що є якісь перешкоди на шляху до вашого фінансового успіху. Постарайтеся переосмислити витрати та доходи.

Телець — перевернутий Туз жезлів

Шкода, але поки гроші будуть йти від вас і в роботі не щаститиме. Порада на найближчий час, — більше спіть, перегляньте погляди на життя, вибачтеся перед тим, кого образили, і можливо, згодом усе саме втрясеться.

Близнюки — Трійка пентаклів

Запаморочливого успіху і величезного багатства очікувати не варто, але ваші справи повільно, але впевнено будуть йти вгору, — очікуване підвищення трапиться свого часу, а збитків, непередбачених витрат і втрат поки що не передбачається.

Рак — перевернута П’ятірка кубків

Зазвичай це погана карта, але перевернутою вона каже, що ваші справи покращаться, ви можете знайти нову роботу, заново почати справу або відновити корисні контакти. Однак також ви можете бути схильні даремно турбуватися, що тільки зашкодить.

Лев — перевернений Туз мечів

Найближчим часом вам доведеться прикладати більше зусиль для вирішення звичайних завдань, все валитиметься з рук. Бережіть себе і не перестарайтеся. А якщо раніше ви когось образили, — незабаром доведеться розплатитися за це.

Діва — Імператор

Імператори не бідують, і ви разом з ним можете зміцнити своє фінансове становище, зробити якісь мудрі кроки в цьому напрямку, прийняти правильні рішення в питанні нерухомості.

Терези — Паж пентаклів

Ви будете сповнені сил і бажання займатися справами, і займайтеся, оскільки висока ймовірність, що ваші старання принесуть результат. Також настав чудовий час для укладання нових контактів та оформлення угод.

Скорпіон — перевернена Вісімка пентаклів

Цього тижня ви відчуватимете втому від роботи, і можливо навіть здасться, що працюєте даремно — заробіток не виправдовує зусиль.

Стрілець — Паж мечів

Чекайте на цьому тижні новин, пов’язаних із грошима. Також картка рекомендує сісти та зайнятися аналізом своїх витрат і доходів, можливо переглянути свої плани — зараз для цього дуже сприятливий момент.

Козоріг — перевернута Четвірка жезлів

Поки очікувати на результати вашої роботи не варто, треба намагатися працювати ефективніше або змінити сферу діяльності. Хороші новини ще будуть, але не зараз.

Водолій — перевернута Королева пентаклів

Найближчого тижня ви можете бути ліниві й без мотивації, що не зможе не позначитися на роботі. Намагайтеся стримуватися у висловлюваннях, щоб не погіршити ситуацію ще більше.

Риби — Дев’ятка жезлів

Ця карта обіцяє, що ваші фінансові справи найближчим часом йтимуть більш-менш добре. Якщо ситуація була погана, то ви нарешті зможете звести кінці з кінцями та покращити становище.