Багатодітна зірка "Диво-жінки" Галь Гадот показала, як виглядала 8 років тому (фото)

Читать на русском
Автор
544
Галь Гадот показала знімок 8-річної давності Новина оновлена 08 червня 2024, 21:37
Галь Гадот показала знімок 8-річної давності. Фото Інстаграм Галь Гадот

Галь Гадот на кадрі позує з манекеном на знімальному майданчику

Популярна 39-річна актриса Галь Гадот, яка в березні 2024 року вчетверте стала мамою, опублікувала знімок 8-річної давнини. Знаменитість показала, як виглядала на зніманнях фільму "Диво-жінка", завдяки якому здобула всесвітню популярність.

Архівним кадром ізраїльська актриса поділилася в Instagram-storis. Галь Гадот постановки на ньому в простому вбранні, без грама косметики.

Знаменитість, судячи з фотографії, зробленої 8 років тому, практично не змінилася, адже вона, як і раніше, дуже молода. Галь Гадот стоїть обійнявшись із чорним манекеном, на якому одягнений костюм її супергероїні.

Кадр був зроблений у павільйоні у 2016 році, де кипіла робота над першою частиною "Диво-жінки". Актриса стоїть біля манекена у звичайній білій футболці та чорних штанах, волосся у неї зібране в пучок, а на голові красуються сонцезахисні окуляри. Галь Гадот була без аксесуарів та косметики.

Галь Гадот
Галь Гадот показала, як виглядала 8 років тому

Ізраїльська актриса зіграла головні ролі у багатьох фільмах, серед яких "Червоне повідомлення", "Серце Стоун", "Смерть на Нілі". Зараз знаменитість більше часу приділяє своїй родині, оскільки у березні народила четверту дочку, яку вони разом із коханим Яроном Версано назвали Орі. Також пара виховує 12-річну Альму, 7-річну Майю та 3-річну Даніеллу.

"Телеграф" повідомляє, що актриса Сальма Хайєк у 57 років вразила розкішною фігурою у купальнику. Знаменитість разом із подругою відзначила Міжнародний день океанів.