Без макіяжу і в білому купальнику: 57-річна Сальма Хайєк вразила фігурою (відео)

Читать на русском
Автор
Сальма Хайєк показала фігуру в купальнику Новина оновлена 08 червня 2024, 16:24
Сальма Хайєк показала фігуру в купальнику. Фото Getty Images

Разом із подругою Сальма Хайєк відзначила день океанів

Популярна 57-річна актриса Сальма Хайєк, зірка фільмів "Бандитки" та "Після заходу сонця", показала, як виглядає її фігура в купальнику. Знаменитість із задоволенням проводить вихідні на березі океану.

На своїй сторінці в Instagram мексикано-американська актриса опублікувала фотографію та відео, де разом із подругою Самантою святкує Міжнародний день океанів. Вони купалися, попри великі хвилі.

На першому відео Сальма Хайєк намагається піднятися на ноги, але її збиває великою океанічною хвилею і вона падає на живіт. Актриса була в білому купальнику, на якому зображені папуги. Фігура знаменитості, попри вік, виглядає розкішно.

Зірка "Бандиток" була без макіяжу, але свій образ доповнила аксесуарами. На її шиї було два ланцюжки, а руки прикрашали браслети. Подруга актриси Саманта позувала разом із нею у чорному злитому купальнику.

Сальма Хайєк
Сальма Хайєк у купальнику

"Телеграф" писав раніше, що американська модель Емілі Ратаковські у день свого 33-річчя показала пікантні фото у бікіні. Знаменитість продемонструвала свою струнку фігуру.