Як позбавитися від мошок на кухні: допоможе дешевий засіб

Читать на русском
Автор
Ви забудете про проблему небажаних гостей в домі
Ви забудете про проблему небажаних гостей в домі. Фото Meta.ua

Ці поради вам знадобляться

Навіть у найвідповідальніших господинь на кухні неочікувано можуть з'явитися неприємні сусіди – мошки-дрозофіли. Окрім того, що вони з'являються, здавалося б, нізвідки, вони ще й швидко розмножуються.

Причини появи цих комах можуть бути різними: сміття, що не винесли вчасно, чи занадто спілі фрукти на столі. З'являються вони і біля кімнатних рослин через надмірну вологість. Самі по собі такі мошки не є небезпечними, але якщо проковтнути їхню личинку, то може бути розлад шлунково-кишкового тракту. Окрім того, саме по собі таке сусідство неприємне. Як боротися з незваними гостями розповідають на порталі "Pixel".

Як позбутися мошок в домі

Тож, перш за все, необхідно зрозуміти, звідки мошки з'явилися та усунути причину: зіпсовані продукти викинути, сміття винести, рослини обробити необхідними препаратами від шкідників. Не зайвим також буде перевірити хлібницю, тарілки домашніх улюбленців та контейнери з сипучими.

Далі потрібно зробити генеральне прибирання, вичистивши навіть найвіддаленіші куточки кухні.

Навіть якщо після всіх кроків мошки все ще залишилися, можна зробити для них приманки-пастки. Для цього потрібно покласти на дно склянки шматочки фруктів або налити вина. Після цього обернути її харчовою плівкою, зробивши кілька дірок товстою голкою та дочекатися, поки в банці збереться достатньо мошок. Залишиться лише викинути пастку у контейнер на вулиці. Окрім цього, можна боротися з дрозофілами хімічними магазинними засобами.

Раніше ми писали, як позбутися жирної плями на дивані. Завдяки продукту, що є у кожному домі, від неї не залишиться й сліду.