Навіть руки мочити не доведеться: як швидко помити блендер

Читать на русском
Автор
Очищення блендера не буде випробуванням
Очищення блендера не буде випробуванням. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Для очищення чаші блендера не потрібна губка

Блендер за лічені секунди допомагає нарізати, подрібнити чи змішати різні види продуктів. Саме тому його використовують для приготування смузі, кремів, пюре, коктейлів.

Як і будь-який інший предмет, блендер необхідно регулярно мити. Недолік цього приладу в тому, що залишки їжі часто застрягають у його лопатях. І видалити цей бруд зазвичай непросто.

Найчастіше для миття блендера використовують губку. Але вона не дуже ефективна. Бруд, що залишився в блендері, може призвести до зносу лез. В TikTok поділилися геніальним лайфхаком, який допоможе видалити всі забруднення з блендера. При цьому вам не доведеться довго та виснажливо терти прилад.

Як швидко помити блендер після використання

Очистити блендер від залишків їжі допоможе вода та простий засіб для миття посуду. Необхідно наповнити ємність блендера водою, додати трохи рідкого засобу для посуду та збити суміш приблизно 10 секунд. Рух лез видалить бруд, що залишився на стеках.

Потім блендер необхідно відключити від мережі та промити чистою водою. На завершення протріть корпус блендера вологою ганчіркою.

Раніше "Телеграф" розповідав як легко очистити кран від нальоту. Для цього потрібно лише один засіб з кухні.