Ведуча Іванна Онуфрійчук показала на фото момент своїх пологів та обличчя новонародженого сина

Читати російською
Автор
Новина оновлена 06 червня 2024, 22:02

Телезірка також розповіла про свої відчуття під час пологів

Українська телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка свого часу посіла місце Тіни Кароль у ролі ведучої "Танців із зірками", народила первістка — сина Адама. Телезірка зараз живе у Швейцарії разом зі своїм чоловіком — казахським підприємцем Алмазом.

У своєму Instagram Іванна Онуфрійчук спочатку розповідала, як проходила її вагітність у Швейцарії, а тепер поділилася зворушливими чорно-білими кадрами з пологів. На знімках можна побачити щасливу матусю в момент пологів і ту мить, коли їй вперше на груди поклали немовля. Поруч із Іванною весь час пологів був її чоловік Алмаз, який ледве стримував сльози.

За словами телеведучої, перейми у неї розпочалися ввечері — за добу до моменту народження сина. І лише вранці вони з родиною вирушили до пологового будинку. Іванна зізналася, що хотіла, щоб усе було максимально природно і не хотіла робити анестезію, проте лікарі переконали її, що зі знеболюванням буде краще.

"Ніщо на світі не хвилює так сильно, як поява дитини, це неможливо забути. У мить, коли його дістали і поклали мені на груди, я ніби опинилася в іншому світі, де нас тільки троє — я, син і чоловік. Мені навіть не хотілося плакати, бо я відчувала, що здійснила щось неймовірне", — поділилася своїми емоціями Онуфрійчук.

Раніше "Телеграф" розповідав, що співачка Джамала народила третього сина. Артистка поділилася кадром із пологового будинку.