Для цього торту і духовка не потрібна: лінивий рецепт "Наполеону"
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Такий десерт ідеально смакуватиме з чаєм чи кавою
Приготувати десерт за новим рецептом — завжди хороша ідея. Особливо, коли на це не потрібно витрачати багато часу. У мережі є багато рецептів "Наполеону", але ми пропонуємо такий, що навіть не потрібно духовки. А нещодавно ми розповідали, як приготувати вдома бананово-шоколадний торт, також без випікання.
Особливість цього "Наполеона" у тому, що для його приготування не використовують листкове тісто та заварний крем. Натомість беруть сухе печиво та ванільний пудинг, пише Shuba.life. Торт за цим рецептом навіть не треба випікати. Тому з ним впорається навіть найлінивіший, спробуйте!
Інгредієнти
- Пудинг з ванільним смаком — 150 г.;
- ванільний цукор — 8 г.;
- бісквітне печиво — 400 г;
- молоко 2,5% — 1250 мл.;
- курячі жовтки — 4 шт.;
- цукор — 250 г.;
- борошно — 250 г.
Спосіб приготування
- Беремо 750 мілілітрів молока та ставимо його на середній вогонь, щоб розігріти. Туди ж додайте маргарин. Коли він розтопився, внесіть цукор. Усе ретельно перемішуємо.
- Решту молока наливаємо у іншу місткість, вносимо туди яйця, борошно, пудинг у вигляді порошку. Збиваємо все міксером, щоб вийшла однорідна маса.
- Тоді приготовлену рідину виливаємо в молоко, яке має кипіти. Швидко мішаємо, аби загусло.
- Частину печива поставте на зручну підставку та рівномірно вилийте на нього масу.
- Після цього молочну масу треба покрити печивом зверху.
- Можете споживати такий "Наполеон" одразу або поставити на кілька годин в холодильник.
Раніше "Телеграф" писав, як приготувати ароматну грибну юшку з локшиною. Це дуже смачно та поживно.