Володимир Дантес розповів, як ходив до ТЦК і тепер проходить лікарську комісію (фото)

Читать на русском
Автор
Володимир Дантес проходить ВЛК після того, як оновив дані до ТЦК Новина оновлена 05 червня 2024, 13:02
Володимир Дантес проходить ВЛК після того, як оновив дані до ТЦК. Фото https://www.instagram.com/volodymyrdantes/

Артист, як і кожен чоловік в Україні, пішов поновлювати дані

Відомий український виконавець, шоумен та колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес, який з початку війни активно волонтерить та збирає кошти на підтримку ЗСУ, розповів, як ходив у ТЦК оновлювати дані. Як відомо, 18 травня набув чинності закон, згідно з яким усі чоловіки в Україні віком від 18 до 60 років мають оновити свої дані у військкоматах.

Схоже, Володимир Дантес вирішив не затягувати і теж подався до територіального центру комплектування (ТЦК), щоб оновити свої дані військового обліку. І розповів про цей "квест" у своїх Instagram-сторіс.

За словами Дантеса, спочатку він 8 години провів у черзі серед інших чоловіків, які прийшли оновлювати дані. А потім розпочався новий "квест" — його відправили проходити ВЛК.

Дантес проходить ВЛК

"Що цікавого вчора дізнався, коли проходив ВЛК. Що нас з Wellboy оглядав один і той самий ЛОР. Антоха, а що це, ми тепер брати по вушній сірці? Виходить так", — пожартував Володимир Дантес і розкрив інформацію, що виконавець Антон Вельбой також проходив ВЛК.

Крім того, Дантес розповів, що в документах написано, що він має пройти ВЛК до 14 червня. Однак він планує зробити це швидше, оскільки саме 14 червня у нього заплановано концерт "Пожежа" з Олексієм Дурнєвим.

Дантес проходить ТЦК

Раніше "Телеграф" розповідав, що виконавець Монатік потрапив до рук ТЦК та поліції у центрі Києва. Ексклюзивне відео від фотокореспондента "Телеграф".