Чоловік Катерини Кухар оголосив про закінчення балетної кар’єри: "завершив зі сценою"

Читать на русском
Автор
Катерина Кухар і Олександр Стоянов
Катерина Кухар і Олександр Стоянов. Фото instagram.com/stoianov_oleksandr

На заяву чоловіка відреагувала прима

Чоловік Катерини Кухар, Олександр Стоянов, який навчався у державному фаховому хореографічному коледжі, і 20 років будував кар’єру артиста балету, заявив, що пішов зі сцени.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram. 36-річний артист спантеличив своїх шанувальників несподіваною заявою.

"Офіційно завершив зі сценою", — коротко написав у дописі Олександр Стоянов. "Хоча, може, як Тайсон? Через…", — також заінтригував артист. Ці слова натякають, що, можливо, він повернеться до творчості, а прихильники ще побачать його на великій сцені.

Шанувальники у коментарях неоднозначно відреагували на цю заяву артиста. Дехто засмутився, а хтось подумав, що це жарт. Підписники просять не йти Олександра Стоянова з театру і продовжувати кар’єру.

  • Ви дуже гарно танцюєте, я сподіваюся, ви жартуєте.
  • Ми ще не відвідали ваш виступ.
  • Новини за новинами.
Фото: instagram.com/stoianov_oleksandr

Щодо заяви чоловіка Катерина Кухар не була багатослівною. Вона залишила коментар у вигляді кількох крапок. На своїй сторінці в Інстаграм прима поки не дала ніякого коментаря.

Фото: instagram.com/stoianov_oleksandr

Раніше "Телеграф" розповідав, Анна Трінчер у напівпрозорому костюмі захопила мережу пікантними фото. Співачка попозувала для фотосесії.