Позбутися харчової молі допоможе один копійчаний засіб

Читать на русском
Автор
1778
Як позбутися харчової молі Новина оновлена 05 червня 2024, 15:14
Як позбутися харчової молі. Фото vazhnoznat.com

Цей засіб можна придбати в будь-якій аптеці

На кухні можуть завестися різні шкідники, серед яких особливо поширена харчова міль, яка завдає значної шкоди продуктам. Ці непрохані гості можуть швидко поширитися по всій кімнаті, забруднюючи та псуючи ваші запаси, а також шафки.

У матеріалі "УНІАН" розповіли, як за допомогою простого засобу можна позбутися харчової молі. Цей лайфхак не забере багато часу.

Як позбутися харчової молі

Харчова міль може з’явитися на кухні через наявність сприятливих умов для її розмноження, таких як тепло та вологість. Відкриті пакети з продуктами, нещільно закриті контейнери або залишки їжі можуть стати джерелом їжі для шкідників.

Якщо хочете назавжди попрощатися з міллю, можете скористатися одним копійчаним засобом, який продається в будь-якій аптеці. Йдеться про камфорну олію (або камфорний спирт). Візьміть ватяні диски, просочіть ними олію й розкладіть по шафках та тумбочках. Запах цього засобу точно відлякає шкідників.

Можна також у шафках розкласти розмарин чи лавровий лист, які мають запахи, для людини вони приємні, а ось харчова міль їх не переносить. Після такого "сюрпризу" комахи точно покинуть вашу кухню.

Раніше "Телеграф" розповідав, за допомогою чого можна зробити холодильник під час блекауту. Створення саморобного холодильника можна досягти за допомогою принципу випарного охолодження.