Натисніть цю кнопку і телефон буде заряджатися значно швидше

Читать на русском
Автор
3537
Натискання однієї кнопки допоможе прискорити заряджання
Натискання однієї кнопки допоможе прискорити заряджання. Фото Canva

За допомогою цієї кнопки пристрій зарядиться швидше

Який би потужний телефон у вас не був, все одно за певний час він розряджається. А у сучасному світі ми часто використовуємо цей пристрій для роботи, спілкування з колегами та рідними, тож постійно треба бути на зв'язку. Є деякі хитрощі, як пришвидшити зарядку телефона.

Цю проблему можна швидко розв'язати за допомогою функції швидкого заряджання. Але річ у тім, що не на всіх пристроях вона вбудована в налаштуваннях. Є інше просте рішення, пише Ukr.media.

Треба просто вимкнути телефон. Тому що, коли пристрій увімкнений, деякі програми продовжують роботу фоново. І через це, власне, ми зіштовхуємось з проблемою швидкого розряджання пристрою.

Утім, іноді незручно просто вимкнути телефон і чекати його підзарядки. У такому випадку варто активувати "Режим польоту". Після цього деякі функції можуть припинити працювати, хоча найпростіші опції будуть все ще доступні.

Крім того, деякі телефони містять функцію ультраекономії енергії. Під час увімкнення цієї опції, ви не зможете користуватися інтернетом, але заряджатися телефон буде значно швидше.

Нещодавно "Телеграф" розповідав, як заряджати телефон до повербанка без шкоди для батареї. Експерти дали кілька корисних порад.