Ваш диван буде як новий: перевірений спосіб, як позбутися жирної плями

Читать на русском
Автор
Один народний метод допоможе позбутися жирної плями
Один народний метод допоможе позбутися жирної плями. Фото Canva

М'які меблі можна легко відчистити

Коли ми проводимо час вдома, то часто збираємось з рідними на дивані, беремо щось смачненьке та переглядаємо фільми. Нерідко під час таких посиденьок трапляється неприємна ситуація, коли їжа потрапляє на м'які поверхні. До речі, раніше ми розповідали, як зробити прибирання в будинку вдвічі швидше.

Необов'язково бігти в магазин за хімічними засобами, щоб усунути жирну пляму на дивані. З цим впорається доволі бюджетний та простий засіб, який є у кожної господині на кухні, пише Ukr.media.

Чим позбутися жирної плями на дивані

Йдеться про звичайне борошно — просто посипте його на пляму та зачекайте 10-15 хвилин. Коли побачили, що сипуча суміш поглинула жир, легенько розподіліть борошно по діаметру забруднення.

Великі шматки борошна, що увібрало жир, можна забрати руками, а от менші — цілком доречно прибрати пилососом. Після цього ви побачите, що пляма на м'якій поверхні зникла, і диван виглядає так, як раніше.

Можна спробувати такий лайфхак не лише на дивані, а й на м'яких пуфах. Принцип дії — такий самий.

Раніше "Телеграф" писав, яким способом можна охолодитися в приміщенні під час спеки. Цей лайфхак буде актуальним під час високих температур.