Прокачайте свій гаджет: 5 додатків для Android, які будуть корисні

Читать на русском
Автор
690
Корисні програми для Android Новина оновлена 04 червня 2024, 19:03
Корисні програми для Android. Фото freepik.com

Функціонал смартфона слід використовувати по максимуму

Операційну систему Android вибирає безліч користувачів, тому що вона має "секретні" фішки й великий функціонал. Ваш смартфон може бути не тільки зручним засобом зв’язку, але ще й добрим помічником, тренером і навіть психотерапевтом. Для цього потрібно лише знати, які програми завантажувати.

У матеріалі Maxnet названо кілька програм, які можуть бути корисними для користувачів Android. З їхньою допомогою можна спростити собі завдання та отримати цікаву інформацію.

Корисні програми для Android

Pocket

Ця програма дуже корисна, тому що дозволяє зберігати різні посилання з контентом, який трапляється на очі. Замість того щоб зберігати їх десь в закладках, можете зберігати в Pocket і для зручного пошуку відзначати їх тегами. Сюди можна зберігати рецепти та закладки з фільмами, а також посилання на інтернет-магазини й інші ресурси, які можуть вам ще знадобитися.

1Password

Це справжня паличка-виручалока для тих, хто забуває свої особисті дані, номери карток або пін-коди. Цю програму можна вважати, як цифровий сейф, де можна зберігати таку інформацію. Щобільше, це допомагає генерувати складні паролі для веб-ресурсів.

MyLifeOrganized

Якщо вам не вистачає в житті організованості, тоді звантажте цю програму. Тут є потрібні інструменти для тайм-менеджменту. Ви можете структурувати завдання, ставити нагадування, формувати списки завдань і потім редагувати їх з будь-якого пристрою, тому що всі дані можна синхронізувати.

Daylio

Ця програма буде корисна тим, кому потрібно відстежувати свій моральний стан і прогрес у досягненні цілей. З його допомогою ви можете переглянути, як часто у вас бувають емоційні підйоми, а коли, навпаки, спостерігається спад. Тут не потрібно робити записи, просто вибирати пункти.

Shazam

Меломанам без цієї програми точно не обійтися, адже за його допомогою можна знайти в інтернеті будь-яку музику, достатньо знати лише її фрагмент. Всі знайдені треки зберігаються в бібліотеці, що дуже зручно, адже переглянути їх ви зможете будь-якої миті.

"Телеграф" писав раніше, як прискорити зарядку смартфона. У цьому допоможуть чотири прості способи.