Маша Єфросиніна відсвяткувала день народження у браслеті за ціною квартири у Дніпрі (фото)

Читати російською
Автор

Знаменитість одягла дуже дорогу прикрасу на свято

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна любить одягатися вишукано та красиво. І її день народження, звісно, не стало винятком. Знаменитість обрала розкішний лук на свято. Особливо вразила одна деталь.

На день народження Маша з'явилась у красивому блискучому костюмі, обшитому срібними паєтками. Вбрання складалося з топу у формі квітки та спідниці довжини міді, прикрашеної невеличкими кульками на нитках. Це український бренд Malva Florea, створений дизайнеркою Мальвою Вербицькою, пише Harley Quinn.

Топ обійшовся Маші у 9400 гривень, а спідниця — у 8 тисяч гривень, тож сумарно вона заплатила за вбрання трохи більше 16 тисяч гривень.

Топ Єфросиніної коштував понад 9 тисяч гривень, Фото Harley Quinn
Спідниця Єфросиніної коштувала 8 тисяч гривень, Фото Harley Quinn

Та найбільшу увагу в цьому образі привернув браслет люксового ювелірного бренду Cartier. Його вартість — 7350 доларів, а це майже 300 тисяч гривень.

Єфросиніна одягла браслет майже за 300 тисяч гривень, Фото Harley Quinn

Таким чином, лук вийшов далеко не бюджетний. За таку ціну цілком реально придбати однокімнатну квартиру у Дніпрі.

Браслет Єфросиніної вартує як 1-кімнатна квартира у Дніпрі, Скриншот з OLX

Схоже, Єфросиніна не готова відмовлятися від дорогих речей, навіть у період великої війни.

Раніше "Телеграф" писав про спільне фото, на якому видно руки Маші Єфросиніної, її чоловіка Тимура Хромаєва та дітей — Нани й Олександра. Ведуча опублікувала світлину на День Києва. Це рідкісний момент, коли сім'ї вдалося возз'єднатися.