"Останній раз так бачилися рік тому": Маша Єфросиніна розчулила сімейним фото

Читать на русском
Автор
Подружжя Тимур Хромаєв і Маша Єфросиніна Новина оновлена 26 травня 2024, 21:36
Подружжя Тимур Хромаєв і Маша Єфросиніна. Фото instagram.com/timur_khromaev

В особливий день до ведучої приїхав чоловік-військовий та донька Нана з-закордону

Відома українська телеведуча, актриса і громадська діячка 25 травня відсвяткувала свій день народження. Саме цього дня зірці виповнилося 45 років. До Маші Єфросиніної, яка має конфлікт з Юрієм Горбуновим, приїхали важливі для неї люди — це чоловік Тимур Хромаєв, який боронить Україну на фронті, а також старша донька Нана, яка навчається закордоном.

В неділю, 26 травня, в День Києва телеведуча поділилася з підписниками у сторіс Інстаграму спільним фото з родиною. На світлині ми можемо побачити тільки руки чотирьох осіб, складені на обідньому столі.

"Останній раз ми так бачилися вчотирьох вдома рік тому…Теж в День Києва. В місті, де ми з Тимуром реалізували багато наших мрій, та де народилися наші Нана та Олександр", — підписала фотографію Єфросиніна.

маша єфросиніна тимур хромаєв нана хромаєва

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна вже понад 20 років перебуває у шлюбі з бізнесменом, а наразі військовослужбовцем Тимуром Хромаєвим. У подружжя двоє дітей: 20-річна дочка Нана та син Олександр, який народився у 2014 році. Нана не веде публічного життя і зараз навчається у Нідерландах.

маша єфросиніна тимур хромаєв нана хромаєва
Фото: instagram.com/timur_khromaev

Раніше "Телеграф" повідомляв, що український блогер Міша Лебіга сфотографувався з Жераром Піке. 26-річний українець, який збирає на благодійних стрімах мільйони гривень, сів на руки легендарного іспанського ексфутболіста, що зрадив самій Шакірі.