Лише одна дія і інтернет на смартфоні працюватиме значно швидше

Читать на русском
Автор
2034
Поради щодо збільшення швидкості мобільних даних
Поради щодо збільшення швидкості мобільних даних. Фото Canva

Є певні хитрощі щодо інтернету на вашому пристрої

Нерідко користувачі зіштовхуються з ситуацією, коли потрібно працювати з телефона чи здійснити важливий дзвінок. Утім, на заваді стає низька швидкість інтернет-з'єднання, яка все псує. Існують певні секрети, як прискорити швидкість мобільного інтернету.

Повільна швидкість інтернету спричиняє багато неприємних моментів, адже всі дані завантажуються дуже довго. Як наслідок, повідомлення до інших людей можуть відправлятися кілька хвилин або ж доводиться чекати, поки завантажиться якесь фото, відео чи вебсторінка, пише iTech.

Причина — у бездротовому зв'язку, і це може стосуватися як мобільних даних, так і Wi-Fi-мережі. Допоможе розв'язати цю проблему правильне перепідключення. Для цього навіть не потрібно перезавантажувати телефон.

Все, що потрібно — перейти у налаштування або швидке меню та знайти функцію "Режим польоту". Вона ще може називатися "Авіарежим" або "У літаку". Активуйте цю опцію та зачекайте кілька хвилин. У цей момент пристрій перепідключається до мережі. Після такої простої дії інтернет повинен працювати набагато швидше, тож спробуйте цей лайфхак.

Раніше "Телеграф" писав, як сховати телефон на пляжі, поки ви плаваєте. Можна зробити просту дію, яка врятує вас від крадіжки гаджету.