В ефектній обтислій сукні: Дженніфер Еністон відвідала світський захід в Лос-Анджелесі (фото)

Читать на русском
Автор
Дженніфер Еністон блиснула на світському заході Новина оновлена 03 червня 2024, 11:45
Дженніфер Еністон блиснула на світському заході. Фото Getty Images

Зірка вразила ефектним моложавим виглядом

Відома голлівудська акторка Дженніфер Еністон не перестає вражати фанів яскравими появами на світських заходах. У свої 55 зірка має ефектний та моложавий вигляд. Акторка не приховує свою ідеальну фігуру і з’являється на публіці в обтислих сукнях.

У неділю, 2 червня, Дженніфер Еністон засвітилася на заході Emmy FITC для Apple TV+s "Ранкове шоу". У цьому серіалі вона зіграла телеведучу Алекс Леві. Актриса викликала фурор у бордовій обтислій сукні на тонких бретелях.

Так, для цієї події зірка обрала бордову сукню довжини міді з червоним квітковим принтом. Розріз на нозі і пікантне декольте зробили образ ефектним, літнім і легким, але елегантним та вишуканим водночас.

Дженніфер Еністон
Фото: Getty Images

Актриса красиво позувала і мило посміхалася на камеру. Доповнила свій лук зірка золотим ланцюжком з червоним кулоном на шиї і акцентними сережками-кільцями. Босоніжки з гострим носком в тон сукні ідеально завершили лук.

Дженніфер Еністон
Фото: Getty Images

Легка укладка і денний макіяж зробили образ більш повсякденним, але не менш стильним та літнім. Зірка також додала золоті браслети, які стали гарним акцентом.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Емілі Ратаковскі "засвітила" декольте на фото з чемпіонату світу з автоперегонів. На знімках зірка, яка є мамою для 3-річного сина, позує у купальнику.