Гороскоп Таро на червень 2024: Скорпіонів чекають хороші новини, а Козорогів — вирішення проблем

Читать на русском
Автор
2644
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на червень 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на червень 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Початок літа обіцяє бути не найпростішим

У червні 2024 року на деяких чекає застій, зрив планів та неприємні несподіванки, проте багато інших навпаки зможуть використати перший місяць літа для досягнення бажаного.

На це вказують карти Таро, які випали на червень 2024 року для всіх знаків Зодіаку.

Овен — Дев’ятка мечів

Вас у червні може накрити депресивним настроєм, може терзати почуття провини та розгубленості. Не мучте себе занадто сильно, і пам’ятайте, що рано чи пізно цей період закінчиться.

Телець — Лицар кубків

У вас у червні може бути романтичний настрій, а тому приділіть час собі та близьким, порадуйте себе якоюсь маленькою приємністю, але не дозволяйте собі надто витати у хмарах.

Близнюки — Трійка кубків

Якщо коротко, то ця карта обіцяє вам "щасливий кінець". Незабаром якась сумна ситуація зміниться на краще. Це може бути одужання від хвороби, примирення з близькою людиною, вирішення проблем із роботою тощо.

Рак — перевернута Трійка пентаклів

У цьому положенні карта вказує на халтуру. Через недосвідченість і відсутність особливого бажання ви можете філонити в різних аспектах, починаючи від роботи й закінчуючи стосунками з іншими людьми.

Лев — Десятка кубків

Ще ця карта називається Владика досягнутого успіху, і вона вказує на гармонію та щастя, насамперед у справах сімейних, обіцяє спокій та душевну рівновагу.

Діва — П’ятірка жезлів

В перший місяць літа вам доведеться постояти за себе, поборотися. Конфлікт може статися у будь-якій сфері життя: у сім’ї, на роботі, навіть із самим собою. Якщо постараєтеся, то доведете свою правоту й обернете ситуацію на краще.

Терези — Паж жезлів

Ви можете бути на підйомі, чекайте на щось несподіване і приємне, — це може бути вигідна пропозиція, приємне знайомство з молодим представником вогненної стихії, або повноцінна авантюра.

Скорпіон — Туз пентаклів

Ваша праця принесе результат, а робота окупиться. У червні на вас чекають процвітання та нові придбання. Чекайте на хороші новини щодо роботи, бізнесу, власності.

Стрілець — перевернута П’ятірка мечів

У червні у вас може щось піти не за планом, може звалитися раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть усі важливі справи.

Козоріг — перевернута Сімка мечів

У червні може вирішитись якась ситуація, яка не давала вам спокою. Якщо вас недооцінювали або образили, скоро все зміниться. Ви можете отримати вибачення, зізнання, винагороду за свої зусилля.

Водолій — перевернутий Самітник

У найближчі тижні хтось або щось може турбувати ваш спокій, ви будете схильні сперечатися з усім світом і дарма ігнорувати чужу допомогу.

Риби — перевернений Туз мечів

Вас можуть підстерігати проблеми на роботі чи із законом, несправедливі звинувачення, розставання з кимось, розрив тривалих стосунків. Також картка може вказувати на наявність проблем зі здоров’ям.