Яскраві кольори, малюнки та незвичний френч: головні тренди манікюру на літо

Читати російською
Автор

Вибір манікюру на літо стає більшим

Природно, що в літню пору хочеться носити більше яскравих кольорів. Адже це тепла й сонячна пора, коли сміливо можна експериментувати й пробувати щось нове. Це стосується, зокрема, манікюру. Вже відомо, яке покриття нігтів буде в моді цього літа.

Сміливо використовуйте цього сезону насичені відтінки лимонного, блакитного, рожевого, помаранчевого. Вони, як ніколи, будуть актуально виглядати в гарячий сезон. Однак це ще не все. Fashion Hub зібрав ще деякі тренди літнього манікюру.

Яскраві кольори

Соковиті відтінки — це один із головних трендів цього літа. Тут все залежить від вашої фантазії: можете поєднувати яскраві кольорами зі спокійними або робити на всі нігті. Також можете міксувати одразу кілька насичених відтінків.

Жовтий манікюр, Фото: Pinterest
Малиновий манікюр, Фото: Pinterest
Оранжевий манікюр, Фото: Pinterest

Малюнки

Смужки, вкраплення, зображення різних фруктів, лінії — усе це буде модним влітку 2024 року. Не обмежуйте себе та обирайте бажаний дизайн. Це освіжить будь-який образ і додасть йому родзинки.

Фрукти на нігтях, Фото: Pinterest
Цікаві деталі на нігтях, Фото: Pinterest
Кольорові вкраплення, Фото: Pinterest

Градієнт

Поступовий перехід від одного кольору до іншого — це, власне, градієнт. Таке покриття нігтів особливо доречно виглядає у літню пору. До того ж воно швидко не набридає й можна носити довгий час.

Манікюр з градієнтом, Фото: Pinterest
Манікюр з градієнтом, Фото: Pinterest
Манікюр з градієнтом, Фото: Pinterest

Кольоровий френч

Традиційний французький манікюр зі світлими кінчиками може набридати, тож час спробувати щось нове. Гарною ідеєю буде зробити кольоровий френч. Обирайте бажаний колір й гармонійно доповнюйте ваші луки.

Кольоровий френч, Фото: Pinterest
Кольоровий френч, Фото: Pinterest
Кольоровий френч, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав, які актуальні кольори обрати для манікюру влітку 2024 року. Вони дуже красиво виглядають та добре поєднуються з різними образами.