Копія Пола Вокера: зірки "Форсажу" засвітились в компанії рідного брата померлого актора (фото)

Читать на русском
Автор
Він Дізель з'явився на публіці з Коді Вокером, братом загиблого Пола Вокера Новина оновлена 02 червня 2024, 12:28
Він Дізель з'явився на публіці з Коді Вокером, братом загиблого Пола Вокера. Фото Колаж "Телеграфу"

Брат померлого Пола Вокера засвітився в оточенні відомих акторів

Коді Вокер — брат відомого американського актора Пола Вокера, зірки "Форсажу", який загинув у дорожньо-транспортній пригоді. Він також багато років займається акторською кар'єрою. Так-от, днями чоловіка помітили в компанії популярних акторів, які теж грали у "Форсажі" — Віна Дізеля й Тайріза Гібсона.

Знаменитості з'явилися разом на фестивалі FuelFest, що відбувся на автодромі Ірвіндейл у Каліфорнії. Очевидно, на заході панувала невимушена атмосфера, адже вони виглядали розслабленими та веселими.

Коді Вокер обрав для заходу чорну футболку з принтом, сині джинси та кепку з назвою фестивалю FuelFest. Він Дізель теж віддав перевагу зручності та комфорту. Він одягнув на фестиваль чорну майку-боксерку, чорні штани й такого ж відтінку окуляри.

Тайріз Гібсон засвітився на події у чорному легкому бомбері, футболці, джинсах і кепці. Доповнив образ об'ємним золотим ланцюгом і акцентним годинником.

Він Дізель, Коді Вокер
Він Дізель, Коді Вокер, Фото: Getty Images
Тайріз Гібсон, Він Дізель, Коді Вокер
Тайріз Гібсон, Він Дізель, Коді Вокер, Фото: Getty Images
Тайріз Гібсон, Коді Вокер
Тайріз Гібсон, Коді Вокер, Фото: Getty Images

Цікаво, що Код Вокер почав працювати актором у 2015 році. Тоді він замінив свого брата, Пола Вокера у "Форсажі 7", адже той загинув у 2013 році в автокатастрофі. Таким чином, Коді вдалося завершити роль Браяна О'Коннера, яку відігравав його брат у відомому фільмі.

А вже у 2016 році Коді отримав роль у стрічці про Другу світову війну, під назвою "Індіанаполіс: Чоловіки мужності". Крім того, Коді Вокер знімався у стрічках "Тіньовові вовки", "Крейсер" та "Остання межа".

Раніше "Телеграф" писав про образ Вілла Сміта на прем’єрі фільму "Погані хлопці 4", де він мав головну роль. Актор прийшов на захід зі своїми дітьми і дружиною та відзначився своїм стильним луком.