Помолоділий Вілл Сміт вийшов у світ з підрісшими дітьми (фото)

Читать на русском
Автор
Вілл Сміт показав своїх трьох дітей Новина оновлена 01 червня 2024, 21:38
Вілл Сміт показав своїх трьох дітей. Фото Фото Getty Images

Незважаючи на свій вік, Вілл Сміт виглядає чудово

55-річний голлівудський актор Вілл Сміт входить до списку знаменитостей, які з віком стають лише привабливішими. Днями він разом із дружиною та трьома дітьми відвідали прем’єру фільму "Погані хлопці 4" (Bad Boys: Ride or Die), де Вілл зіграв головну роль.

"Телеграф" повідомляє, що голлівудський актор виглядав по-молодіжному, він "запалював" публіку, а його діти та дружина прийшли підтримати його на прем’єру у розкішних образах. Разом вони із задоволенням позували в об’єктиви камер.

Зірка фільму "Погані хлопці" обрав для заходу образ total black, він був одягнений у чорний жакет із візерунками, чорну майку та штани прямого крою. Свій образ він доповнив чорною шапкою, сонцезахисними окулярами та перстнем на лівій руці.

Вілл Сміт
Фото: Getty Images

Дружина актора з’явилася на червоній доріжці у незвичайній напівпрозорій сукні, яку підкреслила чорними босоніжками на підборах. Син Вілла Сміта від першого шлюбу з актрисою та телеведучою Шері Зампіно Трей Сміт вибрав класичний костюм сіро-зеленого кольору, доповнивши його білою сорочкою, краваткою та кедами.

Вілл Сміт із дружиною
Фото: Getty Images
Вілл Сміт з дружиною та дітьми в Лос-Анджелесі
Фото: Getty Images

Дочка актора Віллоу Сміт прийшла на захід у довгому картатому пальто з накладними кишенями, чорними ґудзиками та рукавами, який вона одягла на голе тіло. Також на дівчині були довгі штани. Свій образ вона доповнила клатчем та масивним чорним взуттям на платформі. Її брат Джейден Сміт вибрав для виходу у світ білу сорочку та чорні спортивні штани з великими кишенями, а також чорну жилетку та краватку.

Вілл Сміт з дітьми
Фото: Getty Images

"Телеграф" писав раніше, що 53-річна Ума Турман з’явилася у популярному шоу. Як виглядає зірка "Вбити Білла" 20 років по тому.