Герань почне цвісти як ніколи: всього один простий засіб

Читать на русском
Автор
Дієвий засіб для підживлення герані
Дієвий засіб для підживлення герані. Фото Canva

Таке добриво прискорить цвітіння герані

Герань — це квітка, яка не потребує великого догляду. Але важливо вчасно її поливати, обрізати та періодично підживлювати. Тому що деякі речовини здатні прискорити її цвітіння. До речі, дізнайтеся, що не варто робити з півоніями під час цвітіння.

Герань тішить усіх своїм приємним ароматом, тож її нерідко ставлять і на підвіконнях у приміщенні. А от покращити її зовнішній вигляд і стимулювати цвітіння допоможе один натуральний засіб. Йдеться про звичайне алое, пише видання "На пенсії".

Ефективний засіб для підживлення герані

З алое потрібно приготувати розчин. Це займе всього кілька хвилин. Зірвіть листочки цієї рослини та витисніть з них сік. Має вийти принаймні 1 ложка такого соку. Розведіть її двома склянками води. Цей засіб потрібно внести під корінь рослини.

Так само як підживлення, для герані важливий полив. Краще використовувати для цього відстояну воду. Влітку поливати треба частіше через спекотну погоду, взимку — рідше.

Зволожувати листки й квіти — не варто. Рослина добре розвивається під прямим сонячним промінням, тому можна обрати для неї відповідне місце.

Раніше "Телеграф" писав, як приготувати просте натуральне добриво для кімнатних рослин. Його роблять із зеленого чаю.