Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Раків чекають потрясіння, а Левів – багатство

Читать на русском
Автор
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 3 по 9 червня 2024 року
Зробили розклад Таро на фінанси для кожного знака Зодіаку на тиждень із 3 по 9 червня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

У більшості тиждень буде важким

Перша половина червня у 2024 році обіцяє бути досить важкою у фінансовому плані — у багатьох можуть виникнути несподівані перешкоди у справах, борги та проблеми на роботі. Однак кілька щасливчиків все ж таки зможуть навпаки покращити своє становище.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 3 по 9 червня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — Диявол

Ця карта говорить, що ви будете жадібні до грошей, через що зможете наробити дурниць і піти на ризики, які не виправдають себе.

Телець — перевернута Шістка жезлів

У цьому положенні карта каже, що на тижні ваш успіх може піти у вас з-під носа і дістатися комусь іншому.

Близнюки — перевернутий Туз пентаклів

Скоро ви можете зазнати невдачі у фінансових справах і ваш матеріальний добробут може опинитися під загрозою. Поки що краще відкласти всі важливі справи, пов’язані з грошима та бізнесом.

Рак — Вежа

Це загалом небезпечна карта, а у питаннях грошей тим паче. Будьте обережні, оскільки Вежа зазвичай є провісником потрясінь та втрат — у справах може настати раптова криза.

Лев — Король пентаклів

Цей король обіцяє фінансову стабільність, впевненість, вигідні угоди, виграші, отримання спадку. Однак для успіху краще сісти й попрацювати, а не вдаватися до нечесних та/або протизаконних методів — успіх буде не на вашому боці.

Діва — перевернута Королева пентаклів

Найближчого тижня ви можете бути ліниві і без мотивації, що не зможе не позначитися на роботі. Намагайтеся стримуватися у висловлюваннях, щоб не погіршити ситуацію ще більше.

Терези — перевернута Королева кубків

Наступного тижня ви будете вибиті з колії та емоційно нестабільні. У фінансовому плані навряд чи щось зміниться на краще, але вас це не особливо турбуватиме.

Скорпіон — перевернуте Сонце

Поки що все складеться не зовсім так, як вам хотілося б, — на шляху до успіху можуть виникнути несподівані перешкоди та відстрочки, внаслідок чого ви можете отримати посередній результат, частковий успіх замість повного.

Стрілець — перевернутий Паж мечів

Вас може потягнути на "легкі" методи заробітку, але вони не обернуться успіхом. Також слідкуйте за своїми словами, невдалі висловлювання можуть викликати великі неприємності на роботі. І не підписуйте документи без уважного прочитання.

Козоріг — Дев’ятка пентаклів

Найближчими днями ви можете отримати винагороду за свою працю, при цьому не бійтеся починати щось нове, адже успіх буде на вашому боці.

Водолій — перевернута Вісімка мечів

Зазвичай ця карта говорить про фінансові втрати і неможливість накопичити гроші, хоча дуже хочеться, — перевернутою вона вказує, що ви зможете почати робити перші кроки, щоб вибратися з цієї ями. Однак доведеться як слід попрацювати.

Риби — перевернута Вісімка жезлів

У вас можуть виникнути несподівані перешкоди у справах, у спробі вирішити які ви зробите лише гірше. Добре обмірковуйте свої вчинки, щоб не вплутатися в неприємності та судові розгляди.