Як зробити свій образ "дорогим", не витрачаючи гроші на брендові речі

Читать на русском
Автор
Як зробити дорогий образ із простих речей Новина оновлена 21 травня 2024, 17:25
Як зробити дорогий образ із простих речей. Фото Freepik

Деякі елементи гардероба можуть зробити ваш look витонченим

Щоб образ вийшов красивим і вишуканим, важливо не тільки правильно доглядати одяг, але і вміло його комбінувати. Для того, щоб виглядати дорого, необов’язково витрачати багато грошей на бренди — стильний і привабливий look можна створити з простих речей. Головне – приділити увагу якості матеріалів та підібрати гармонійні поєднання.

У матеріалі Who What Wear розповіли, які універсальні речі мають бути у гардеробі. Такий базовий одяг можна поєднувати у різних стилях.

Як зробити дорогий образ із простих речей

Атлас

Така тканина підійде для створення "дорогих" образів із кількох причин. По-перше, його гладка і блискуча поверхня надає одягу елегантності та розкоші, що миттєво робить будь-яке вбрання більш витонченим. По-друге, атлас м’яко драпірується та підкреслює гарний силует. Матеріал доступний у різних кольорах та фактурах, що дозволяє створювати різноманітні та ефектні образи для будь-якого випадку.

Атласна сукня
Одяг для "дорогого" образу

Сірий жакет

Це універсальна та стильна річ, що поєднує в собі класичну елегантність та сучасну витонченість. Сірий колір має нейтральність, що дозволяє легко комбінувати жакет з одягом різних відтінків і стилів, створюючи як ділові, так і повсякденні образи. Віддавайте перевагу виробам із якісної вовни або кашеміру.

Сірий жакет
Речі для стильних образів

Довга чорна сукня

Це класичний елемент гардероба, який ідеально підходить для створення дорогих образів. Чорний колір є символом стриманості та вишуканості, він візуально робить фігуру стрункішою і підійде для різного типу статури. Щобільше, довжина сукні надасть образу граціозності, тому таке вбрання можна вдягнути в будь-якій ситуації. Якісна довга чорна сукня, виготовлена з хороших матеріалів, таких як шовк, атлас або якісний трикотаж, буде служити довго і зберігати свій зовнішній вигляд.

Чорна сукня
Як створити стильний образ із простих речей

Чорні туфлі-човники на підборах

Ще один елемент гардероба, який допоможе створити елегантний образ. Класичний дизайн таких туфель додасть витонченості вашому вбранню, чи то діловому костюму, чи сукні. А каблук додасть висоти та витонченості, візуально подовжуючи ноги та покращуючи поставу.

Туфлі-човники
Взуття для стильного образу

"Телеграф" писав раніше, які сукні будуть у моді цього літа. Стилісти назвали найпопулярніші фасони.