Гороскоп Таро на тиждень: Водолії виконають свої бажання, а у Дів закінчиться чорна смуга

Читать на русском
Автор
2176
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 3 по 9 червня 2024 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на тиждень із 3 по 9 червня 2024 року. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

У цьому розкладі випали одразу обидві порожні карти поспіль

Перша половина червня у 2024 році обіцяє стати досить непростою і принести багатьом кризу та складнощі. Однак деякі інші навпаки зможуть у цей час досягти бажаного та отримати хороші новини.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі для всіх знаків Зодіаку на тиждень із 3 по 9 червня 2024 року включно.

Овен — Сімка кубків

На наступному тижні ви можете загрузнути в ілюзіях і зробити неправильний вибір. Будьте обережні та не ризикуйте, якщо цього можна уникнути.

Телець — Путівник

Особливо прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, оскільки найближчим часом ваша інтуїція буде гострішою ніж раніше. Також не пропускайте повз вуха поради, можливо в них буде критися відповідь на хвилююче питання.

Близнюки — Туз пентаклів

Це дуже сприятлива карта, яка вказує на те, що ваша праця принесе результат і робота окупиться. Найближчим часом вона обіцяє вам процвітання та нові придбання. Чекайте на хороші новини щодо роботи, бізнесу, власності.

Рак, Лев — пуста карта

У колоді всього дві такі карти, і обидві вони вперше випали поспіль у цьому розкладі. Коли вони випадають, це означає, що поки неможливо дати відповідь на питання, що вас цікавить, — можливо, вам не потрібно поки це знати, або ще нічого не визначилося.

Діва — Король кубків

Це надзвичайно чудова карта, яка обіцяє кінець чорної смуги, домашній затишок, щирість і щедрість. Також є шанс, що скоро ви зустрінете когось особливого.

Терези — перевернута Сімка пентаклів

На тижні у вас можуть виникнути труднощі фінансового характеру, може підвести здоров’я, а також статися якесь побутове розчарування. Ретельно уникайте ризиків та авантюр, щоб не погіршити ситуацію ще більше.

Скорпіон — перевернута Імператриця

Вас на тижні може чекати застій, може мучити гнів, жадібність, депресивний настрій та ревнощі. Це може вплинути на стосунки з близькими, тому побережіть їх.

Стрілець — Лицар мечів

Цей лицар передбачає раптові, несподівані події й можливо навіть конфлікт, але, якщо ви діятимете рішуче, холоднокровно, і не ігноруватимете поради оточуючих, то обов’язково просунетеся у своїх планах цього тижня.

Козоріг — перевернута Десятка пентаклів

Ваше фінансове та матеріальне благополуччя може опинитися під загрозою. Уникайте підписання важливих документів та фінансових ризиків.

Водолій — Помірність

На тижні обставини зійдуться сприятливо і ви зможете реалізувати щось, що давно хотіли. У вас може вийти зібрати якісь заощадження, але поки що їх краще нікуди не вкладати.

Риби — перевернута Зірка

На тижні ваші надії та мрії можуть піти прахом, може статися криза самооцінки та нагрянути депресивний настрій. Заздалегідь приготуйте собі щось для підняття духу, виберіть хороший фільм, запишіться на йогу або купіть смачненького.