Блогерша Юлія Верба вперше стане мамою: ніжні фото

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 01 червня 2024, 16:02

Дівчина зізналася, що дуже щаслива

Сьогодні, 1 червня, у День захисту дітей 21-річна відома українська блогерка Юлія Верба оголосила шанувальника, що вперше стане мамою. Вона показала ніжні фотографії з животом, який помітно округлився, на яких позувала разом з коханим.

Кадрами дівчина поділилася на своїй сторінці в Instagram. Дівчина обіймалася з хлопцем та тримала в руці знімок дитини, зроблений під час УЗД. Пара виглядає дуже щасливою.

Юлія Верба вагітна первістком

На першому кадрі блогерка позує у світло-блакитному костюмі, який складався з кофточки з рукавами та зав’язками в ділянці грудей, а також довгої спідниці. Наряд обтягував її фігуру, демонструючи кругленький живіт. Ззаду її обіймає коханий, особистість якого вона поки що не розкриває. Чоловік для фотосесії вибрав сіру футболку та світло-коричневі шорти.

Юлія Верба вперше стане мамою

Закохана пара позувала на природі, не приховуючи своїх ніжних почуттів. У руках Юлії було кілька знімків УЗД. Свій пост блогерка підписала так: "Ношу під серцем наше маленьке зернятко. Ми більше не хочемо мовчати".

Юлія Верба показала коханого

Для шанувальників блогерки така новина стала несподіванкою, адже вона на два тижні зникла із соціальних мереж. Фолловерам вона зізналася, що мріяла про дитину з 18 років, тому дуже рада, що невдовзі стане мамою і вже готується до цієї ролі. Але стать дитини вона поки не знає.

"Телеграф" писав раніше, що українська телеведуча Лілія Ребрик поділилася новими фотографіями своєї новонародженої дочки. Дівчинка з’явилася на світ у березні.