Забудете шлях до сирного відділу: такий плавлений сир ви приготуєте за лічені хвилини
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Плавлений сир із сиру в домашніх умовах дуже легко приготувати
Плавлений сир часто використовують під час приготування закусок чи бутербродів. Його додають в супи або ж просто смакують вранці з хрумким багетом та кавою.
Часто якість цього продукту в магазині залишає бажати кращого, проте його завжди можна приготувати вдома. Як саме — інформують на Instagram-сторінці "vitala_foodblog".
Як приготувати плавлений сир
Інгредієнти:
- кисломолочний сир — 500 г;
- вершкове масло — 100 г;
- яйце — 1 шт.;
- сіль — 1 ч. л.;
- сода — 1 ч. л.;
- прованська суміш трав;
- в'ялені томати — за бажанням;
Спосіб приготування:
- У мисці змішати сир, олію, яйце, соду та сіль. Все перебити до однорідності.
- Поставити суміш на водяну баню.
- Варити, постійно помішуючи близько 10-15 хвилин.
- Якщо залишаться крупинки, перебити занурювальним блендером.
- Додати спеції, в'ялені томати та перекласти у скляну форму або баночку.
- Накрити харчовою плівкою, охолодити та можна подавати до столу.
Раніше ми писали, як приготувати кабачки у сирній скоринці. Їх можна подавати як до гарніру, так і як самостійну страву.