Забудете шлях до сирного відділу: такий плавлений сир ви приготуєте за лічені хвилини

Читати російською
Автор

Плавлений сир із сиру в домашніх умовах дуже легко приготувати

Плавлений сир часто використовують під час приготування закусок чи бутербродів. Його додають в супи або ж просто смакують вранці з хрумким багетом та кавою.

Часто якість цього продукту в магазині залишає бажати кращого, проте його завжди можна приготувати вдома. Як саме — інформують на Instagram-сторінці "vitala_foodblog".

Як приготувати плавлений сир

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир — 500 г;
  • вершкове масло — 100 г;
  • яйце — 1 шт.;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • сода — 1 ч. л.;
  • прованська суміш трав;
  • в'ялені томати — за бажанням;

Спосіб приготування:

  1. У мисці змішати сир, олію, яйце, соду та сіль. Все перебити до однорідності.
  2. Поставити суміш на водяну баню.
  3. Варити, постійно помішуючи близько 10-15 хвилин.
  4. Якщо залишаться крупинки, перебити занурювальним блендером.
  5. Додати спеції, в'ялені томати та перекласти у скляну форму або баночку.
  6. Накрити харчовою плівкою, охолодити та можна подавати до столу.

Раніше ми писали, як приготувати кабачки у сирній скоринці. Їх можна подавати як до гарніру, так і як самостійну страву.