Що робити, якщо смартфон завис і не відповідає: розв'язання проблеми за секунди

Читать на русском
Автор
1777
Спробуйте перезавантажити мобільний телефон
Спробуйте перезавантажити мобільний телефон. Фото Pixabay

Найчастіше вирішується проблема дуже легко

З такою проблемою, напевно, стикався кожен: мобільний телефон раптово зависає і не реагує на команди, екран теж не відгукується. Якщо це вам знайоме і ви не знаєте, як швидко впоратися з проблемою, що виникла, — не біда. Найчастіше вона вирішується дуже просто.

Все, що вам потрібно зробити — це перезавантажити смартфон. Цей процес допоможе вашому пристрою впоратися з великим об'ємом завдань, а також усунути проблеми з підключенням до програм, які виникають через переповнену пам’ять і помилки в операційній системі. Про це пише itechua.

Такі збої також можуть бути спричинені шкідливими вірусами. Тому обов’язково встановіть антивірус на пристрій.

Як перезапустити телефон

Натисніть та утримуйте кнопку живлення кілька секунд – вона розташована на лівій або правій стороні смартфона. На екрані з’являться опції: вимкнути та перезавантажити. Виберіть "Перезавантажити". Цей метод підходить, якщо телефон ще реагує на натискання кнопок.

Якщо смартфон занадто сильно завис, використовуйте комбінацію клавіш для примусового перезавантаження. Одночасно натисніть і утримуйте кнопки живлення та гучності кілька секунд.

Раніше ми писали, чому не можна прикладати телефон до вуха лівою рукою. Можливо, ви неправильно тримаєте гаджет під час розмови.