Грошовий гороскоп Таро на червень: Козорогам випаде рідкісний шанс, а Левів можуть надурити

Читати російською
Автор

Розповідаємо, хто може розбагатіти, а кого навпаки чекає банкрутство

Червень у 2024 році деяким дасть можливість різко покращити своє фінансове становище та досягти успіхів у бізнесі, тоді як у інших навпаки можуть з’явитися борги та проблеми на роботі.

На це вказує фінансовий розклад за картами Таро, який ми склали для всіх знаків Зодіаку на червень 2024 року.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків на червень

А ось такі карти випали у розкладі на гроші та роботу на цей місяць:

Овен — перевернутий Світ

У вас може з’явитися бажання піти коротким шляхом для заробітку, проте карта попереджає: лише чесна праця допоможе досягти стабільного становища. Хитрощі та ставки не допоможуть.

Телець — Королева мечів

Це сильна і незалежна королева, яка вміє добиватися свого, але з грошима вона не дуже дружить, а тому не виявляйте зайвої довірливості, уникайте "слизьких" угод та сумнівних схем.

Близнюки — Трійка кубків

У вас у червні може добре йти колективна робота, може вийти налагодити корисні робочі контакти, співпрацю з експертами у сфері. Можливий прибуток, відрядження, просування.

Рак — перевернута Смерть

У цьому положенні карта вказує на те, що є якісь перешкоди на шляху до успіху у фінансовому плані. Постарайтеся переосмислити витрати та доходи.

Лев — Сімка кубків

Ви можете в червні загрузнути в ілюзіях і витрачати час і сили на те, що не дасть плодів. Також є можливість, що ви станете жертвою шахраїв.

Діва — Суд

Фінансова ситуація для вас може різко змінитися в червні на краще. Вас можуть підвищити на роботі, або розпочата справа успішно закінчиться. Також картка може вказувати на швидкий переїзд.

Терези — перевернута П’ятірка пентаклів

Зазвичай це погана карта, але у перевернутому вигляді вона навпаки обіцяє, що у червні ваше фінансове становище може покращитись, з’явиться світло в кінці тунелю.

Скорпіон — перевернута Трійка мечів

У червні вам, можливо, доведеться турбуватися через гроші, — партнери з бізнесу можуть обдурити, і ви можете втратити роботу.

Стрілець — перевернуте Колесо Фортуни

Фортуна відвернеться від вас, — сприятливі можливості можуть піти до когось іншого, а вкладення не виправдають себе.

Козоріг — Туз пентаклів

У червні у вас може з’явитися довгоочікуваний шанс покращити свої фінансові справи — можливо, якісь інвестиції дадуть прибуток, повернуться борги, отримаєте спадок, допомогу чи інші фінансові надходження.

Водолій — Десятка кубків

Це карта щастя, успіху, сімейного добробуту, проте вона вказує на те, що ваш успіх не обов’язково буде матеріальним, — але ви в будь-якому випадку будете задоволені своїм становищем.

Риби — Колісниця

Залишіть минуле позаду і сміливо рухайтеся назустріч новим починанням, — Колісниця дозволить вам зробити стрибок уперед і покращити своє професійне та фінансове становище.