Допомогти у прибиранні на кухні допоможе борошно: несподіваний лайфхак

Читать на русском
Автор
Як прибрати жирні плями на кухні Новина оновлена 31 травня 2024, 16:53
Як прибрати жирні плями на кухні. Фото 24tv.ua

Борошно навіть можна використовувати і під час миття підлоги на кухні

Підтримка чистоти в будинку відіграє ключову роль у забезпеченні безпеки та комфорту проживання. На кухні, де часто виникають жирні забруднення, особливо важливо регулярно прибирати поверхні та посуд. Однак, для більш ефективної боротьби з цими забрудненнями можна використовувати незвичайний лайфхак, який зробить процес прибирання простіше та швидше.

У матеріалі "Апостроф" поділилися лайфхаком, який допоможе швидко позбутися жирного нальоту. Для цього господаркам знадобиться лише борошно.

Як прибрати жирні плями на кухні

Жирні плями на кухні зазвичай з’являються в результаті приготування їжі з використанням олії чи жирів. Вони можуть осідати на поверхнях, таких як плита, витяжка, та інше кухонне приладдя.

Виявляється, позбутися їх допоможе мука. Щоб прибрати жирні плями з кухонних поверхонь за допомогою цього засобу, слід спочатку натерти пляму борошном і залишити на кілька хвилин, щоб борошно ввібрало жир. Потім за допомогою вологої губки або ганчірки акуратно видалити борошно разом з жирними плямами. Повторіть процес, якщо пляма залишається, але переконайтеся, що не натирає занадто сильно, щоб не пошкодити поверхню.

Після видалення жиру протріть поверхню чистою вологою ганчіркою і висушіть. Це ефективний метод видалення жиру без використання агресивних хімічних засобів і безпечний більшості поверхонь.

"Телеграф" писав раніше, як прискорити процес висихання одягу. Ми поділилися дієвими порадами.