Цей засіб має кожен дачник: як знищити бур’яни на ділянці

Читати російською
Автор

Швидкий та ефективний спосіб проти непотрібних рослин на дачі

З настанням тепла бур’яни постійно з’являються не тільки на грядках, а й ростуть навіть на бруківці. Через міцне коріння вирвати їх буває дуже складно. Скошування бур’янів не приносить вражаючих результатів, тому що за кілька днів вони починають рости з подвоєною силою.

У садівників є перевірений спосіб, як надовго позбутися бур’янів. Він не вимагає додаткових витрат і дає досить швидкий ефект.

Як позбутися бур’янів на дачі

Знищити бур’яни, у тому числі ті, що проросли на доріжках, допоможе окріп. Як пише Express, це один із найбільш ефективних способів боротьби з бур’янами, оскільки через високу температуру вони швидко відмирають і не ростуть знову.

Процедуру краще проводити у сонячний день. Закип’ятіть воду і просто вилийте її на основу бур’янів. Рослина має негайно почати в’янути. За потреби повторіть процедуру.

Крім того, що вода — це найдешевший спосіб позбутися бур’янів, вона не зашкодить навколишньому середовищу, як це можуть зробити покупні хімікати.

Раніше "Телеграф" розповідав, чим підгодовувати розсаду томатів. Ці засоби запобігають витягуванню стебел, але забезпечують нормальне зростання.