Ці валізи не підходять для подорожей: стюардеса поділилася лайфхаками

Читать на русском
Автор
581
Поради стануть у нагоді тим, хто збирається в подорож
Поради стануть у нагоді тим, хто збирається в подорож. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Що взяти з собою у поїздку і як краще скласти речі

Підготовка до відпустки або невеликої подорожі має бути сповнена приємним хвилюванням та передчуттям нових вражень, а не стресом через те, що взяти із собою. Також необхідно продумати, у чому саме везти речі, щоб це було зручно та легко.

Найкраще про збори можуть розповісти люди, які займаються цим постійно через свою професію. Стюардеса з 16-річним стажем поділилася з Dailymail своїми лайфхаками зі швидкого збирання речей у дорогу.

Як упакувати речі в поїздку

Якщо вам часто доводиться подорожувати, відкладіть необхідні дорожні предмети у свій рюкзак або сумку. Наявність зарядних пристроїв, павербанків, дорожнього туалетного приладдя та ліків під рукою допоможе швидко зібрати речі для наступної поїздки.

Якщо вас очікує переліт, врахуйте, що тиск в салоні літака може призвести до витоку рідини, навіть якщо її об’єм менше 100 мл і кришка добре закручена. Тому в дорогу беріть тверді версії продуктів (замість рідкого мила брускове), вологі серветки замість спрею тощо. Документи та інші папери варто перевозити у герметичному конверті чи окремій сумці.

Стюардеса рекомендує використовувати сумки та валізи з м’яким каркасом та на двох колесах. Вони міцніші, ніж пластикові. Також варто віддати перевагу яскравим сумкам. Їх легко відстежувати на багажній стрічці.

Заздалегідь сплануйте свій одяг, щоб узяти із собою лише найнеобхідніше. Наприклад, візьміть одну пару кросівок, джинси, джемпер чи кардиган. Візьміть кілька футболок, достатню кількість спідньої білизни та одну гарну сукню або сорочку зі штанами, якщо ви збираєтеся кудись піти. Кросівки на плоскій підошві практичні та займають менше місця.

Не кладіть у сумки та валізи ароматну їжу. Якщо є необхідність привезти гостинці, подбайте про герметичну упаковку.

Упакувавши дорожню сумку, проведіть невеликий тест – спробуйте підняти її над головою. Якщо ви не зможете зробити це самостійно, перегляньте наповнення та відмовтеся від перевезення деяких речей.

Раніше "Телеграф" розповідав, які шорти не варто купувати на літо. Є фасони, які важко комбінувати з іншими речами та візуально псують фігуру.