Петра і Павла 29 червня: теплі листівки та картинки, щоб привітати близьких зі святом

Читать на русском
Автор
3177
Привітайте близьких зі святом милою картинкою
Привітайте близьких зі святом милою картинкою. Фото Колаж "Телеграф"

Нагадайте близьким, що дата свята змінилася

Цього року через перехід на новий церковний календар змінилася дала великого церковного свята Дня апостолів Петра та Павла. Також ПЦУ скасувала Петрівський піст через перехід на новий календар. Так, у 2024 році Петра та Павла відзначається у суботу, 29 червня.

У церковних переказах говориться, що апостол Петро був свідком Преображення Господнього. Після Вознесіння Ісуса Христа він став вірним послідовником Спасителя і проповідником християнства. Що стосується апостола Павла, то у Святому Письмі говориться, що він не знав Ісуса Христа за його земного життя. Він приєднався до апостолів-послідовників Спасителя після Його Розп’яття та Вознесіння.

У День апостолів Петра та Павла віруючі ходять до храмів на святкові богослужіння. Також віруючі вітають одне одного із цим великим святом. "Телеграф" підготував добірку картинок та листівок, щоб ви могли відправити близьким, привітати зі святом та нагадати, що дата свята змінилася.

Свято Петра і Павла, листівки, картинки, свято, вітання
Петра і Павла, листівки, картинки, свято, вітання
Свято Петра і Павла, листівки, картинки, свято
Свято Петра і Павла, листівки, картинки
Апостолів Петра і Павла, листівки, картинки, свято, вітання
Церковне свято Петра і Павла, листівки, картинки, свято, вітання

Раніше "Телеграф" розповідав про свято Петра та Павла 2024 року. Дізнайтеся, головні традиції і що не можна робити в цей день.