Заворотнюк поховають неподалік її будинку: що відомо зараз

Читать на русском
Автор
4061
Де поховають Заворотнюк Новина оновлена 30 травня 2024, 15:27
Де поховають Заворотнюк. Фото facebook.com/newsrambler

Цвинтар, де поховають Заворотнюк, є одним із найстаріших у Москві

Сім’я померлої російської актриси Анастасії Заворотнюк ще офіційно не повідомила місце, де відбудеться прощання з нею та цвинтар, на якому її проведуть в останню путь. Але передбачається, що поховають зірку "Моєї прекрасної няньки" неподалік будинку, на Анкудинівському цвинтарі.

"Телеграф" повідомляє, що відомо про похорон артистки на цей час. Є інформація, що вони відбудуться у закритому форматі.

Сім’я померлої від раку актриси зараз займається підготовкою до похорону. Публічне прощання з російською зіркою може відбутися у стінах Московського театру імені Олега Табакова, в якому Анастасія Заворотнюк працювала протягом 10 років, граючи у різних спектаклях. Але, можливо, попрощатися з нею дадуть не всім, а лише зіркам та родичам. Похорон також може пройти у закритому форматі, оскільки сім’я не хоче підвищеної уваги з боку журналістів.

Найімовірніше, актрису поховають на Анкудинівському цвинтарі у Новій Москві, де знаходиться могила її батька та інших членів родини. Цей цвинтар, який вважається одним із старих у Москві, розташований неподалік селища Крекшино, де в останні роки Анастасія проживала разом зі своєю родиною.

Анкудинівський цвинтар

Відомо, що на даному цвинтарі доступні місця на цвинтарі для споріднених підпоховань, їх виділяють безплатно. Середні ціни на цвинтарі сягають 658 тисяч рублів для поховання під труну, залежно від розміру та престижності ділянки.

Труну актриси відкривати під час прощання не будуть, тому що вона за час хвороби дуже сильно змінилася, сім’я хоче, щоб актрису шанувальники запам’ятали молодою та квітучою. Після того, як вона зникла з екранів, її "свіжі" фотографії ніде не з’являлися.

"Телеграф" писав раніше, за що російську актрису Анастасію Заворотнюк внесли до бази "Миротворець". Ми з’ясували, що актриса говорила про Україну і чи робила заяви про війну.