Ніхто навіть не підозрював ... Як виглядала Заворотнюк до того, як зникла з екранів (фото)

Читать на русском
Автор
3601
Коли Заворотнюк востаннє з’явилася на публіці Новина оновлена 30 травня 2024, 13:58
Коли Заворотнюк востаннє з’явилася на публіці. Фото Інстаграм Анастасії Заворотнюк

Після цієї події вона перестала з’являтися на публіці

Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк померла у віці 53 років від гліобластоми — найагресивнішої пухлини головного мозку, яку їй діагностували лікарі у 2019 році. Почавши лікування, вона зникла з екранів і перестала з’являтися на публіці.

"Телеграф" розповів, коли востаннє російська актриса виходила у світ і як почувалася. Є підозра, що вона вже знала тоді про своє серйозне захворювання, але намагалася поводитися як зазвичай, не привертаючи увагу.

Коли Анастасія Заворотнюк востаннє з’являлася на публіці

У 2019 році, 5 квітня, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" відвідала офіційне відкриття ювелірного салону в Єревані (Вірменія). Акторка мала гарний вигляд, тому ніхто навіть не підозрював, що незабаром після заходу вона зникне з телеекранів, розпочавши боротьбу з онкологією.

Організатор вечора розповів, що Анастасія, яка тоді стала мамою втретє, захотіла в ювелірному салоні придбати хрестик для своєї новонародженої дочки. Їй допомогли з вибором і вона була рада, що прикраса придбана саме у Вірменії.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк на відкритті салону у Єревані

Місцеві блогери, які також стали гостями заходу, згодом почали згадувати, що попри те, що Анастасія Заворотнюк мала гарний вигляд, її явно щось турбувало. Актриса була трохи замкненою, а її очі виражали втому та смуток. Деякі знаменитості зауважили, що на шиї Анастасії був шрам.

Анастасія Заворотнюк
Останні публічний вихід Анастасії Заворотнюк

Російська актриса фотографувалася із гостями, але інтерв’ю давати відмовилася. Після офіційної частини запрошені поїхали на банкет, до одного з ресторанів, де Настя насолоджувалася вірменською кухнею та випила келих вина. Після того, як вона повернулася додому до Москви, вона почала уникати світських заходів і не з’являлася більше на екранах.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк у ювелірному салоні в Єревані

Що було відомо про стан здоров’я Заворотнюк

Вже в серпні 2019 року в мережі почали ходити чутки, що зірка "Моєї прекрасної няні" захворіла на рак. Але офіційно родичі Анастасії підтвердили цю інформацію лише у жовтні того ж року. Тоді актриса перебувала в реанімації і прогнози медиків були невтішні.

Один з онкологів заявив, що Заворотнюк залишилося прожити максимум два місяці. Але наприкінці 2023 року вона пройшла курс дорогого лікування в одній із приватних клінік, проте хвороба не відступила. Акторка змогла протриматися ще 13 місяців після заяви лікаря.

"Телеграф" писав раніше, за що російську актрису Анастасію Заворотнюк внесли до бази "Миротворця". Також ми дізналися, що зірка говорила про Україну.