Не всі знають про цю хитрість: навіщо натирати сковороду картоплею із сіллю

Читать на русском
Автор
595
На дні посуду утворюється нагар
На дні посуду утворюється нагар. Фото Pexels

Спробуйте цей метод для очищення сковороди

Сковороди або каструлі, що пригоріли, можуть стати кошмаром для того, хто їх миє. Темну кірку на дні посуду часто важко видалити. Доводиться використовувати не тільки сильні миючі засоби, але й витрачати сили. Але очистити сковороду без особливих зусиль допоможе лайфхак, яким поділилася в Instagram користувач @noemi_michalak.

Як очистити дно посуду від нагару

Для видалення коричневих плям на дні сковороди знадобиться картопля та сіль. Розріжте бульбу навпіл і притисніть її до розсипаної на тарілці солі так, щоб вона приклеїлася до очищеної частини картоплі. Потім протріть дно сковороди картоплею із сіллю. Бруд зникне.

Для досягнення найкращих результатів протріть посуд саморобним засобом для чищення. Для його приготування додайте до склянки води 1 столову ложку оливкової олії, 3 столові ложки оцту та 2 столові ложки рідини для миття посуду. Після змішування продукту просто додайте його до розпилювача. Цей препарат допоможе впоратися з нагаром на каструлях та сковорідках ще швидше.

Раніше "Телеграф" розповідав, який засіб позбавить неприємного запаху у приміщенні. Освіжувач повітря купувати не доведеться.