Злата Огневич виходить заміж? Співачка заінтригувала каблучкою з діамантом на тому самому пальці (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 29 травня 2024, 14:40

Співачка поділилася своєю радістю із шанувальниками

Популярна українська співачка Злата Огневич, яка була героїнею другого сезону шоу "Холостячка", схоже, зібралася заміж. Артистка похвалилася шанувальникам красивою обручкою з діамантом.

У своїх instagram-сторіс Злата Огневич опублікувала фото, на якому знято її руку з кільцем на безіменному пальці. Руку з гарним ніжним манікюром артистка сфотографувала на тлі красивого світлого букета.

"Наше кохання, як діаманти, відчувають всі цей блиск. Тому тепер я ношу з собою на руці, як оберіг", — підписала сторіс Злата Огневич.

Співачка не стала розкривати одразу всіх подробиць, але, судячи з фото, їй зробили пропозицію вийти заміж. Також знаменитість не показує шанувальникам свого обранця. Мабуть, вирішила, що ще не час розкривати усі карти.

Зазначимо, що після участі у шоу "Холостячка" Злата Огневич намагалася будувати стосунки з переможцем проекту Андрієм Задворним. Однак дуже швидко пара розлучилася, чим співачка була дуже засмучена. Після цього вона почала ретельно приховувати своє особисте життя.

Злата Огневич на проекті "Холостячка" /https://www.instagram.com/zlata.ognevich/

Раніше "Телеграф" розповідав, що онука Софії Ротару показала ніжне фото із бойфрендом-мільярдером. Дівчина позувала у вишиванці поряд із коханим.