Була зіркою в Росії: де зараз акторка серіалу "Кухня" Катерина Кузнєцова і чим займається українка під час війни

Читать на русском
Автор
Катерина Кузнєцова виїхала з Росії
Катерина Кузнєцова виїхала з Росії. Фото instagram.com/katykino

Усі зв'язки з Росією акторка розірвала

Зірка серіалу "Кухня", яка народилася в Україні, Катерина Кузнєцова тривалий час жила і будувала кар’єру в Росії. Однак з початком повномасштабного вторгнення акторка виїхала з країни-агресорки разом із чоловіком-росіянином Максимом Апліним.

Акторка не мовчить про війну і відверто висловлює свою позицію. Зірка періодично фотографується у вишиванках та репостить збори у себе в сторіс.

Де зараз Катерина Кузнєцова

З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну, акторка покинула країну-агресорку і переїхала жити в Іспанію, на острів Тенерифе. Її рідні залишилися в Києві. Зірка неодноразово розповідала, що відмовилася від роботи в Росії і скасувала всі контракти.

В Україну зірка періодично приїжджає. Акторка ділиться кадрами зі столиці зі своїми підписниками.

Чим зараз займається Катерина Кузнєцова

На своїй сторінці в Instagram акторка розповідала, що з початку війни вона не працювала за професією півтора року. У листопаді 2023 вона знялася у короткометражному фільмі.

У своєму фотоблогу акторка ділиться милими кадрами та розповідає, як проходить її життя. Зірка говорить про війну і засуджує дії Росії, а також постійно додає збори на потреби ЗСУ у свої сторіс.

Чоловік Катерини Кузнецової — росіянин

Познайомилася акторка з коханим, російським бізнесменом, ще у 2017 році. Максим Апліним ще до початку війни в Україні засуджував російську владу і захоплювався українцями та їх незламністю. Про це Катерина Кузнєцова розповідала в інтерв’ю Олексію Суханову.

Акторка ділиться, що суперечок стосовно політики у неї з чоловіком ніколи не виникало, адже він завжди підтримував її, її родину та Україну.

"Він одразу мені сказав: "Ми не будемо жити в Росії". І я йому сказала, що в мене проєкти, як же, я не можу. Він каже: "Катюш, пройде час, ти все зрозумієш, ми поїдемо", – розповіла акторка.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз зірка "Файни Юкрайни" Андрій Молочний. Уродженець Житомирщини на одному з шоу назвав українську мову "недорозвиненою", а українців за кордоном — "недолугими та цинічними".