Ви будете в центрі уваги: найстильніші образи на останній дзвінок (фото)

Читать на русском
Автор
Що вдягнути на останній дзвінок Новина оновлена 28 травня 2024, 19:24
Що вдягнути на останній дзвінок. Фото Fashion 24

Важливо дотримуватися певного дрес-коду, але при цьому виглядати елегантно і модно

Незабаром у школах пролунає останній дзвінок, і учні активно готуються до цієї події. Напередодні цього заходу багато хто вже обмірковує свій майбутній образ, включаючи зачіски та манікюр. Існує кілька варіантів нарядів, здатних привернути до себе увагу та створити незабутній образ для цієї урочистої події.

У матеріалі "24 канал" представлено кілька стильних варіантів вбрання на останній дзвінок, до яких можуть придивитися школярі. Якщо дотримуватися рекомендацій, образи вийдуть красивими та елегантними.

Що вдягнути на останній дзвінок

На заході, присвяченому закінченню навчального року, необхідно дотримуватися певного дрес-коду, але це не обов’язково має бути класична форма "білий верх-чорний низ". Можна урізноманітнити свої вбрання, вибравши різні костюми, оригінальні блузи чи сукні.

Вишита сукня

Вишита сукня на останній дзвінок є елегантним і вишуканим вибором для цієї особливої події. ЇЇ витончений дизайн та гарні вишивки додадуть неповторного шарму та розкоші до образу школярки чи випускниці. Свій look можна доповнити стильною зачіскою, взуттям на підборах та мінімалістичними аксесуарами.

Вишита сукня
Що вдягнути на останній дзвінок

Вишиванка

Чудовий вибір для урочистої події. Вишиванка, яка буває в різних кольорах та з різними візерунками, є символом української культури та ідентичності, вона надасть образу особливої індивідуальності та шарму. Її можна поєднувати як зі штанами, так і спідницями. Образ можна піжкреслити туфлями чи лоферами.

Вишиванка
Модні образи на останній дзвінок

Блуза зі спідницею або штанами

Є різні фасони блуз, які добре підійдуть до образу на шкільний дзвінок. Можна вибрати блузи з бантом або об’ємними рукавами, які відмінно комбінуються не тільки з чорними, а й зі штанами молочного або білого кольору (або спідницею). Ваш look вийде нарядним та дуже стильним.

Біла блуза
Ідеї образу на останній дзвінок

"Телеграф" писав раніше, коли в українських школах пролунає останній дзвінок. Захід цього року пройде раніше, ніж торік.