Макіяж на останній дзвінок 2024: модні ідеї на прикладі топових знаменитостей (фото)

Читать на русском
Автор
Монохромний макіяж завжди у модних трендах Новина оновлена 27 травня 2024, 09:00
Монохромний макіяж завжди у модних трендах. Фото instagram.com/patrickta

Від Джіджі Хадід до Емми Стоун – варіанти на будь-який смак

Який би не був макіяж, проте він завжди має завершувати образ. У моді яскравий акцентний макіяж, так і ніжні, витончені варіанти. Ці тренди відмінно підійдуть дівчатам, які хочуть вразити оточуючих на святі Останнього дзвоника 2024 або шкільному випускному.

Зірковий візажист Patrick Ta представив тренди макіяжу у 2024 році на прикладі своїх знаменитих клієнток. Варіанти на будь-який смак – від монохромного макіяжу до мерехтливих тіней.

Ляльковий макіяж Емми Стоун

Ляльковий макіяж у ніжних відтінках – це модний вибір для святкового заходу. Популярні образи із сяючою шкірою та світлими пастельними тінями для очей. Такий макіяж ідеально підходить для мінімалістичного, романтичного чи балетного стилю.

Використовуйте напівпрозору пудру чи легкий тональний крем. Додайте об’єму, нанісши перловий хайлайтер на точки обличчя, що виступають. Для виразності очей використовуйте тіні холодних відтінків: блакитний, сріблясто-сірий, ніжно-зелений або рожевий. Для губ підійдуть м’які персикові, рожеві або ягідні помади.

Емма Стоун
Фото: instagram.com/patrickta

Монохромний макіяж Джіджі Хадід

У цьому стилі використовуються один колір, або кілька відтінків однієї колірної гами. Для створення цілісного образу підійдуть натуральні відтінки косметики: ніжно-рожевий, персиковий, червоний або ягідні тони, коричневий, золотистий або бронзовий. Крім того, знадобиться набір засобів для вирівнювання та надання об’ємності шкірі: консилер, коректор, тональна основа та хайлайтер.

Джіджі Хадід
Фото: instagram.com/patrickta

Макіяж з мерехтливими тінями Джіджі Хадід

Виберіть напівпрозорі тіні для повік з нейтральним або металічним блиском. Для створення гармонійного образу використовуйте легку тональну основу для рівного тону шкіри, об’ємну туш для розкритого погляду, а також помаду рожевого або ягідного відтінку, щоб губи виглядали об’ємними та соковитими. Не забудьте підкреслити брови, щоб вони виглядали доглянутими.

Джіджі Хадід макіяж
Фото: instagram.com/patrickta

Макіяж з яскравою помадою Адріани Ліми

Акцент у макіяжі можна зробити не лише на очах, а й на губах, зробивши акцент на яскравій помаді з глянцевим фінішем. У тренді такі відтінки: яскраво-червоний, винний, кораловий, помаранчевий та малиновий.

Яскраві губи виглядають сміливо та надають впевненості. Для макіяжу очей використовуйте нейтральні легкі відтінки і додайте об’ємну туш для вій.

адріана ліма червона помада
Фото: instagram.com/patrickta

Прийти до школи на останній дзвінок 2024 "Телеграф" пропонує дівчатам у традиційній українській вишиванці. Модні формули підійдуть для учениць середньої та старшої школи.