Тоня Матвієнко зізналася, де зараз її рідні брати і чим вони займаються під час війни

Читать на русском
Автор
Тоня Матвієнко розповіла, чи спілкується з братами
Тоня Матвієнко розповіла, чи спілкується з братами. Фото instagram.com/tonya_matvienko

Співачка вперше за довгий час заговорила про братів

Тоня Матвієнко вперше за довгий час розповіла про рідних братів. Співачка також поділилася, де вони перебувають під час війни.

Рідні брати Тоні Матвієнко не публічні люди і не висвітлюють особисте життя в медіапросторі. Співачка поділилася, що Іван служить Богові в монастирі, а Андрій служить у Нацгвардії. Про це Тоня Матвієнко розповіла в інтерв’ю для Oboz.ua.

"Мій старший брат Іван (по церковному Януарій) – іконописець, художник, архітектор, він свідомо обрав шлях служіння Богові. Заведено вважати, що людина йде в монастир, коли у її житті щось сталося. У випадку з Іваном все зовсім не так. Він йшов до цього рішення довго, роками. Його життя дуже цікаве. І найголовніше – він щасливий", — поділилася артистка.

Тоня Матвієнко з братами Андрієм та Іваном
Фото: з архіву Тоні Матвієнко

Ще один брат співачки — Андрій. Наразі він служить у Нацгвардії. Зірка розповіла, що періодично вони бачаться.

"Андрій, ще один мій брат, зараз служить у Нацгвардії. Ми бачимося – вони приїжджають до нас у гості", — розповіла Тоня Матвієнко.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Дмитро Коляденко чесно розповів, чи піде в ТЦК. 53-річний хореограф зазначив, що він стоїть на обліку в військкоматі, але поки що дані не оновив.