"Я багато плакала": KOLA відверто розповіла про складні стосунки з батьком (відео)

Читать на русском
Автор
KOLA поділилась, чи спілкується зараз з татом
KOLA поділилась, чи спілкується зараз з татом. Фото Інстаграм KOLA

Артистка досі відчуває біль, пов'язаний з батьком

Сучасна українська виконавиця KOLA стає все більш впізнаваною. Вона прославилась у період повномасштабного вторгнення своїми треками "Чи разом", "Дочекаюсь", "Чи разом?". А нещодавно артистка отримала нагороду "Найкраща виконавиця" від музичної премії YUNA. Навесні вона випустила пісню Salut Papa й поділилась дечим особистим.

У коментарі "Люкс ФМ" KOLA поділилась, що й досі не спілкується зі своїм батьком. Тато залишив дівчину з мамою, коли їй було лише три роки. Попри велику кількість спроб вийти з ним контакт, все було марно. Ситуація не змінилась й після виходу пісні Salut Papa, у якій артистка порушила тему відсутності батька в житті.

На фоні того, що батько рано залишив сім'ю, у співачки з'явилась психологічна травма. Попри те, що вона працювала над цією проблемою, після виходу треку про батька, цей біль загострився.

"Я думала, що в мене вже давно закрите питання з татом. Але коли я випустила цю пісню, у мене почалися відбуватися дуже дивні процеси в тілі та голові. Я багато плакала і зрозуміла, що все ж таки те, що я інколи роблю та як реагую на певні речі — це через призму тієї травми, яка є в мене з дитинства, що мене кинули", — поділилась виконавиця.

KOLA поділилась наболілим щодо батька

Також KOLA розповіла, як відсутність батька вплинула на її життя. За словами співачки, вона тривалий час відчувала себе незахищеною та мала проблеми з самооцінкою. Тому через це доводилося багато працювати над своїм ментальним станом.

"Ти відчуваєш себе незахищеною. Враження, що навколо небезпека. Мені здається, що будь-яка близька людина в твоєму житті може піти. Починаються проблеми з самооцінкою. Тобто, я багато над собою працювала, щоб в мене було все добре з нею", — розповіла виконавиця.

Зазначимо, що наприкінці квітня KOLA випустила пісню Salut Papa. У ній вона поділилась складними стосунками зі своїм батьком, який залишив їх з мамою та не повернувся. Більше того, батько жодного разу не вийшов на зв'язок з того моменту. Тож співачка вилила свій біль через відсутність тата у цьому треку.

KOLA - Salut Papa

Раніше "Телеграф" писав про співачку Настю Каменських та Потапа. Попри те, що в мережі вже не перший місяць ширяться чутки про їхнє розставання, артистка поширила весільну світлину з продюсером.